LGS'de 400 puan için kaç saat çalışılmalı?

bryancranston21

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim fen lisesine gitmem lazım o da 400 puan lazım. Benim İngilizcem dinim inkılapım Türkçem gayet makul seviyede. Sayısalım berbat. Sizce kaç saat çalışmalıyım? Bir de konu anlatımlı fen ve matematik kaynak kitapları önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, benim fen lisesine gitmem lazım o da 400 puan lazım. Benim İngilizcem dinim inkılapım Türkçem gayet makul seviyede. Sayısalım berbat. Sizce kaç saat çalışmalıyım? Bir de konu anlatımlı fen ve matematik kaynak kitapları önerirseniz sevinirim.

Sayısalı düzeltmek için geç değil ama erken de değil orta seviyeli sorularla başlayıp (Hız yayınları) Yeni nesile (fenomen) geç. Sayfamda konular var LGS ile alakalı, bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin LGS'de çıkacak konuları bilmiyorum ama Matematik – Mihail Guber sitesini önerebilirim. Eğer işine yarayacak konular varsa, buradan izleyebilirsin. Çok basit yöntemlerle, güzelce anlatıyor ve üstelik ücretsiz.

Ayrıca, çalışmak için belli bir saatin olmasın. Telefonunu kapat, bir kenara bırak ve defterini al. Video izleyerek çalışman yeterli olacaktır. Kendi sınırlarını belirlemelisin; mesela ben bazen saatlerce kendimi kaptırabiliyorum. "45 dakika çalışacağım, 10 dakika mola vereceğim" gibi şeyler bana saçma geliyor. Benim okul birincisi bir arkadaşım da aynı şekilde çalışıyor. Kafi gelene kadar çalışmalısın çünkü bir noktadan sonra zaten sistem çöküyor.

40*3 eğer oyum bağımlısı değilsen 40*4 yapsan çok net 400'ü geçersin.
40 dakika konu tekrarı 40 soru son 40 soruların yanlışlarını öğrenme kötü konularınızı tekrar etme.

0 saniye çalıştım sırf ders dinleyerek ve okulda yapılan zorunlu denemelerle 455 aldım zor değil

Benim çalışma sitilim şuydu sabah 5 kalkış 2 saat çalışma okul 18.00-21.00 arası çalışma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı