LGS'de ailemin yüksek beklentisi

w3xan1t

Hectopat
Öncelikle merhaba konum bu ailem benden yüksek puanlar bekliyor (denemelerde 450-480 arası yapıyorum) bana büyük vaadler verildi yok 1080 Ti bilgisayar yok iPhone 11 Pro gibi şeyler ancak ben ya sınavda yapamazsam diye korkuyorum sizce bu korkumu nasıl yenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba konum bu ailem benden yüksek puanlar bekliyor (denemelerde 450-480 arası yapıyorum) bana büyük vaadler verildi yok 1080 Ti bilgisayar yok iPhone 11 Pro gibi şeyler ancak ben ya sınavda yapamazsam diye korkuyorum sizce bu korkumu nasıl yenebilirim?
Kendine güvenerek ve çalışarak başarabilirsin.

Benimde ailemin beklentisi çok yüksek ve o beklentiyi karşılarsam çok güzel şeyler vadediyorlar bakalım. Online denemeden çıktım biraz forumda takılayım dedim :)

Ben de aynı puanları bazen daha üstünü yapıyorum bizimkiler APU sisteme okey :D ( :( )

Bana hiçbir şey vadedilmediği halde bende de böyle manyak bir korku vardı. Sınav anına kadar yapılabilecek pek bir şey yok. Sınav anında ise olabildiğince sakin olmalısınız, karşınızdakilerin birer kağıt parçası üzerindeki mürekkep yığınları olduğunu unutmayın. Bir soru sizi çok zorlarsa onu atlayın, diğer soruların o soru kadar zor olmayacağını hatırlatın kendinize. Ve en önemlisi kendinize güvenin :)

Olur kardeşim öyle şeyler sen çalışmaya devam et benim ailem de böyleydi bana uzaktan kumandalı araba sözü vardı onun motivasyonu ile çalıştım sonra ortalama bir puan alınca tabi ki almadılar ben de mal gibi kaldım 2021'de yks'ye gireceğim bu sene kendim için çalışıyorum.

"Ya yapamazsam, ya edemezsem" gibi endişelere sakın kapılmayın. Yeterince çalışıyorsanız yaparsınız, kuşkunuz olmasın.

Sınava girmeden önce kafanıza takılan bir konu varsa mutlaka bakın. Telefonunuzdan veya ailenizin telefonundan PDF'sini açıp bakın.

Ben birkaç sene önce LGS'ye girdim.
Sınav kolay geldi 340 puan falan aldım çok ta zor değildi.
Ama çalışmadan olmuyor.
Konuyu kavramadan giremezsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı