C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar hastalandım ve kustum daha az önce. Yarın LGS var ve sınav esnasında kusmaktan kokuyorum. Bu gibi acil durumlarda lavabya gönderirler mi?
Arkadaşlar hastalandım ve kustum daha az önce. Yarın LGS var ve sınav esnasında kusmaktan kokuyorum. Bu gibi acil durumlarda lavabya gönderirler mi?
Çözüm M M mehmetolcaybacanli 1 Haziran 2024 Sabahtan yap öyle git. 4 yıl önce girmiştim bende, köpek gibi davranıyorlar.
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Sabahtan yap öyle git. 4 yıl önce girmiştim bende, köpek gibi davranıyorlar. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Haziran 2024 #3 mehmetolcaybacanli dedi: Sabahtan yap öyle git. 4 yıl önce girmiştim bende, köpek gibi davranıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiç mi izin vermiyorlar? Artı 0 Eksi
mehmetolcaybacanli dedi: Sabahtan yap öyle git. 4 yıl önce girmiştim bende, köpek gibi davranıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hiç mi izin vermiyorlar?
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #4 Cicenes35 dedi: Arkadaşlar hastalandım ve kustum daha az önce. Yarın LGS var ve sınav esnasında kusmaktan kokuyorum. Bu gibi acil durumlarda lavabya gönderirler mi? Genişletmek için tıkla... Göndermezler, sabah ya da 45 dakikalık molada ihtiyacını gider. Artı 0 Eksi
Cicenes35 dedi: Arkadaşlar hastalandım ve kustum daha az önce. Yarın LGS var ve sınav esnasında kusmaktan kokuyorum. Bu gibi acil durumlarda lavabya gönderirler mi? Genişletmek için tıkla... Göndermezler, sabah ya da 45 dakikalık molada ihtiyacını gider.
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Haziran 2024 #5 Whion dedi: Göndermezler, sabah ya da 45 dakikalık molada ihtiyacını gider. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Artı 0 Eksi
Whion dedi: Göndermezler, sabah ya da 45 dakikalık molada ihtiyacını gider. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler.
M mehmetolcaybacanli Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 294 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #6 Cicenes35 dedi: Hiç mi izin vermiyorlar? Genişletmek için tıkla... Ya heryerde aynıdır diye birşey yok tabii. O gözlemciye bağlı birşey ama büyük ihtimal izin vermezler. Artı 0 Eksi
Cicenes35 dedi: Hiç mi izin vermiyorlar? Genişletmek için tıkla... Ya heryerde aynıdır diye birşey yok tabii. O gözlemciye bağlı birşey ama büyük ihtimal izin vermezler.
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Haziran 2024 #7 mehmetolcaybacanli dedi: Ya her yerde aynıdır diye bir şey yok tabii. O gözlemciye bağlı bir şey ama büyük ihtimal izin vermezler. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun. Artı 0 Eksi
mehmetolcaybacanli dedi: Ya her yerde aynıdır diye bir şey yok tabii. O gözlemciye bağlı bir şey ama büyük ihtimal izin vermezler. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #8 Cicenes35 dedi: Peki teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bulantı gibi durumlarda sınıf dışına çıkar isen bir daha içeri giremezsin. O yüzden bulantıyı engellemek için çok ağır şeyler yememeni diyet tabağı tarzında hafif ve sebze ağırlıklı beslenmen yararına olur. Biraz da ceviz ye doping niyetine Artı 0 Eksi
Cicenes35 dedi: Peki teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bulantı gibi durumlarda sınıf dışına çıkar isen bir daha içeri giremezsin. O yüzden bulantıyı engellemek için çok ağır şeyler yememeni diyet tabağı tarzında hafif ve sebze ağırlıklı beslenmen yararına olur. Biraz da ceviz ye doping niyetine
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 571 1 Haziran 2024 #9 Sınav esnasında ayağa kalktığın an sınavın iptal olur. Artı 0 Eksi
KS KS C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 1 Haziran 2024 #10 GFYT dedi: Sınav esnasında ayağa kalktığın an sınavın iptal olur. Genişletmek için tıkla... İzin alsak peki? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Sınav esnasında ayağa kalktığın an sınavın iptal olur. Genişletmek için tıkla... İzin alsak peki?