LGS'de başarılı olmak için nasıl çalışılmalı?

Paragraf ile kitap birlikte yapılabilir. Kitap okumak yorucu ve sıkıcı gelmeyebilir ama paragraf gelebilir, bu yönden daha sürekli oluyor ayrıca.
Kişiden kişiye değişir bende tam tersi mesela kitap beni sıkıyor ama uzun süre paragraf çözerim

Kitap okumak zaman kaybı filan değildir. Neden böyle bir şey söylüyorsunuz?
Sadece soru çözerek 0 kitap okuma ile LGS Türkçe fullemiştim. Kendi deneyimime göre öyle.

Kardeşim pişman olmamak istiyorsan çalış ben zamanında tek tük çalıştım. 350 puan mı ne aldıydım şu an pişmanım yani bunu anlamam için 11.sınıfa gelmem gerekti sende aklın yetiyorsa calış yoksa ileride dersin lan bu sınav kolaydı keşke çalışaydım diye.

Anne baba nasihatı gibi olmuş

Sadece soru çözerek 0 kitap okuma ile LGS Türkçe fullemiştim. Kendi deneyimime göre öyle.

Diğer dersler de önemli. Ben de kitap okuma+ soru çözme ile 486 puan aldım.

Hocam LGS için çok çalışmaya gerek yok, ortalama bir öğrenci günlük 2 3 saat civarı çalışarak rahatlıkla derece yapabilir. Ödevler hariç tabii ki de.

Diğer dersler de önemli. Ben de kitap okuma+ soru çözme ile 486 puan aldım.
Kitap okumadan da aynı puanı alırdın muhtemelen.

Lgs kimsenin o kadar abarttığı kadar büyük olan bir şey değil. Çalışacaksan her gün 3-4 saat falan çalışmana da gerek yok. Okuldan dönünce özellikle matematiğe bak sorularını çöz. Onun dışında da her gün 45-30 dakika farklı bir derse vakit ayır büyük oranda yeterli olacaktır.

Değil, neden insanları boş yere geriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…