- Makaleler
- 3
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatladım.![]()
Bak. Ciddi olarak söylüyorum. Almanya ya git. Bırak fen lisesini. Burada zor. Cidden.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatladım.![]()
Hangi fen lisesi farklı sıralamalarda bir sürü fen lisesi var. Her gün paragraf ve matematik çöz fen ve dil bilgisini de dönüşümlü çalışabilirsin haftada 1 gün din İngilizce sosyal çalışsan yeter açıkcası.
Hocam sen bayağı iyi çalışmıssın. Kitap okumam ve paragraf çözmem şu sıralar azaldı.
Teşekkür ederim hocam.
Kazanılır aslındaHocam 50 soru ile fen lisesi kazanamazsınız.
Bak. Ciddi olarak söylüyorum. Almanya ya git. Bırak fen lisesini. Burada zor. Cidden.
Teşekkür ederim hocam. Motivasyon videoları bencede gereksiz. Verdiğiniz taktiği uygulayacağım.Hocam ben ilk başlarda deneme netlerim çok iyiydi tüm derslere çalışıyordum şu lanet örnek sorular çıktıktan sonra Full matematik çözmeye başladım aynı soruları tekrar tekrar çözüyordum o yüzden mat dışındaki dersler biraz kötü gelmişti o yüzden farklı farklı kaynklardan çözün farklı sorular görün bir soruyu yapamdığınız zaman hocanıza sorun ve o soruyu tekrar çözüp aynı mantıkta kendiniz bir soru hazırlayıp o soruyu çözebiliyosanız o sorunun mantığını kavramış demeksinizdir. Evde olduğumuzdan dolayı çalışma isteği olmayabilir bu gayet normal bir durum ama kendinizi zorlayın motivasyon videolarını pek izlemeyin çok faydası yok yüzde 50'si yalan zaten ama bazıları çok iyi onlar da 1 2 gün gaz verir sonra yorulur tekrar çalışmama isteği başlar.
Eğer burada kalırsanız o 9 yılı boşverin 16 yıllık öğrencilik kariyeriniz boşa gidecektir.Kanka biliyorum. Ama şu 2.30 saat için ben 9 yılımı verdim. Bırakamam.
Kanka biliyorum. Ama şu 2.30 saat için ben 9 yılımı verdim. Bırakamam.
Merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim. Bir şey sormak istiyorum. Acaba fen lisesi nasıl kazanılır? Eğer kazanamazsam Almanya'ya yerleşme ihtimalimiz var. Ve ben bunu istemiyorum. Günlük çoğu yeni nesil olacak şekilde 150-200 arası soru çözüyorum. Bunu arttırabilirim ancak sabah saat sekizden öğlen bire kadar dersim var. Ardından saat 4.15'ten 5'30'a kadar etütüm var. Ve buna ek olarak akşam 1.30 saat civarı canlı dersler var. Sizce çalışmam yeterli mi yoksa biraz daha arttırmalı mıyım? Cevaplayan cevaplamayan herkese şimdiden teşekkür eder ve iyi günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.