OnurİbrahimAGA Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #21 TT_Yavuz dedi: Üzülmenize gerek yok. Zaten hastaymışsınız. Genişletmek için tıkla... çokmu zor gs yi kazanmam
TT_Yavuz dedi: Üzülmenize gerek yok. Zaten hastaymışsınız. Genişletmek için tıkla... çokmu zor gs yi kazanmam
TT_Yavuz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 16 Ekim 2022 #22 OnurİbrahimAGA dedi: Çok mu zor GS'yi kazanmam. Genişletmek için tıkla... Bu çalışmanıza bağlı. Bu iş ilk ay gaza gelip sonra salmakla olmaz. Disiplin en önemlisi.
OnurİbrahimAGA dedi: Çok mu zor GS'yi kazanmam. Genişletmek için tıkla... Bu çalışmanıza bağlı. Bu iş ilk ay gaza gelip sonra salmakla olmaz. Disiplin en önemlisi.
OnurİbrahimAGA Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #23 TT_Yavuz dedi: Bu çalışmanıza bağlı. Bu iş ilk ay gaza gelip sonra salmakla olmaz. Disiplin en önemlisi. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler önerilerin için çok saol TT_Yavuz dedi: Üzülmenize gerek yok. Zaten hastaymışsınız. Genişletmek için tıkla... 427'ye çıkardım 500'e yavaş yavaş gitmeyi hedefliyorum sadece arkadaşlarım güzel yaptı biraz moralim bozuk. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 9,9 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 26 Ekim 2022
TT_Yavuz dedi: Bu çalışmanıza bağlı. Bu iş ilk ay gaza gelip sonra salmakla olmaz. Disiplin en önemlisi. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler önerilerin için çok saol TT_Yavuz dedi: Üzülmenize gerek yok. Zaten hastaymışsınız. Genişletmek için tıkla... 427'ye çıkardım 500'e yavaş yavaş gitmeyi hedefliyorum sadece arkadaşlarım güzel yaptı biraz moralim bozuk.