LGS'de kitapçığı kodlamayınca geçersiz sayılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, yarın sonuçlar açıklanacak. İyi bir sonuç alıyorum ancak sayısaldaki kitapçık türünü kodladim mi hatırlamıyorum. Stresten olabilir mi? Gozetmene optigi verdiğimde bir şey demedi sanırım böyle durumlarda söylemesi gerek kodlamisimdir değil mi, bir problem cikmaz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte sınavın sadece bilgi olmadığını gösterir bu. Zamanlama ve stres çok önemli. Üzüldüm açıkçası arada büyük fark var.

Hocam o dönem bütün hocalarım da dahil olmak üzere herkes böyle saçma bir hatadan dolayı hayatımın gg olacağını falan söylerlerdi ama emin olun sınav sonucu açıklandığında 220 aldığımı görünce hiç stres bile yapmadım normal puanımın 400 küsur olduğunu bilsem bile.
Zaten çok çalışkan biri hiç değildim demek ki nasipte yokmuş.

Hocam o dönem bütün hocalarım da dahil olmak üzere herkes böyle saçma bir hatadan dolayı hayatımın gg olacağını falan söylerlerdi ama emin olun sınav sonucu açıklandığında 220 aldığımı görünce hiç stres bile yapmadım normal puanımın 400 küsur olduğunu bilsem bile.
Ah! hocam, geçmiş olsun. Zaten üzerinden dört sene geçmiş böyle şeylerin geri dönüşü olmuyor maalesef.

Arkadaşlar, yarın sonuçlar açıklanacak. İyi bir sonuç alıyorum ancak sayısaldaki kitapçık türünü kodladim mi hatırlamıyorum. Stresten olabilir mi? Gozetmene optigi verdiğimde bir şey demedi sanırım böyle durumlarda söylemesi gerek kodlamisimdir değil mi, bir problem cikmaz?
Hocam dert etmeyin ben de mesela geçen sene 2 matematik sorusunu değiştirip kod kağıdında değiştirdim mi hatırlayamıyordum sonra sonuçlar açıklandı ikisini de doğru işaretlemişim meğer boşuna stres yapmışım. Sınav anını pek hatırlayamamanız normal illaki işaretlemişsinizdir.

İşte sınavın sadece bilgi olmadığını gösterir bu. Zamanlama ve stres çok önemli. Üzüldüm açıkçası arada büyük fark var.
Aynen öyle. Dgs sınavına girmiştim. Sadece Türkçe, Matematik vardı. Çevremde daha önce girenlerden bir fikir alayım dedim. Sınav nasıl ne önerirsiniz diye sordum. Sözelciysen matematiğe hiç bulaşma boş yere puanın düşer dediler. Türkçeyi fulledim çıktım. 100'de 100 eminim hepsi doğru. Sonuçlar bir açıklandı, ortada puan yok. Meğer sadece türkçe yapsan bile matematikten en az 0,5 net yapmak lazımmış. Puan açıklanmayınca tercihte yapamadım. Boş yere 1 sene daha bekledim.

Çalışkan olmasanız bile demek ki potansiyeliniz var. Boş görmeyin kendinizi. 420 puan yapmak kolay bir şey değildir. Hele ki o yıl ilk LGS yılıydı değil mi yanlış hatırlamıyorsam.

Çalışkan olmasanız bile demek ki potansiyeliniz var. Boş görmeyin kendinizi. 420 puan yapmak kolay bir şey değildir. Hele ki o yıl ilk LGS yılıydı değil mi yanlış hatırlamıyorsam.

Evet ilk LGS yılıydı zaten o dönem o puanı alabilmiş olsam muhtemelen bayağı iyi bir liseye gidebilirdim ama sağlık olsun gerisi önemsiz.

Sınav sonucun açıklandı mı? Ne oldu, merak etmedim değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı