LGS'de matematik çok önemli mi?

LGS'de matematik önemli mi? Matematiği birkaç doğruyla geçsem puana çok etkisi olur mu?

Şu an matematik olmadan iyi bir liseye gidemezsin. Gitsen bile temelin olmadığından lise matematiğinde sorun yaşarsın. Bu direk geleceğini etkiler o yüzden her zaman en kötü matematik-Türkçe ikilisini iyi tutmakta fayda var.

Matematik fen bunlardan 15 doğrun olsa zaten 300puan ı garantiliyon İngilizce inkilapı fullesen güzel bir liseye yerleşirsin.

Ha bir de abarttıkları kadar da zor değil LGS ben dershaneye gidiyordum orada deneme yapıyolardı aynısı çıktı okulun deneme yapıyordur illaki onlara biraz göz gezdir ben girdiğimde kolaydı ama herhalde hatay depreminden dolayı kolay yaptılar.

Çok önemli. 5 tane matematik yapsan bile rakiplerinden öne geçebiliyorsun.
Eğer matematikte çok zorlanıyorsan basit konulara çalış, eğer daha iyi olduğunu düşünüyorsan daha zor konulara çalışırsın.

Ha bir de abarttıkları kadar da zor değil LGS ben dershaneye gidiyordum orada deneme yapıyolardı aynısı çıktı okulun deneme yapıyordur illaki onlara biraz göz gezdir ben girdiğimde kolaydı ama herhalde hatay depreminden dolayı kolay yaptılar.
Geçen sene kolaydı evet. Bu sene büyük ihtimalle zor yapacaklar. Ona göre çalışmak gerekir.

Bu üçlünün ağırlığı aynı. Hepsinin katsayısı 4.
Hepsinin katsayısı aynı diyen arkadaşlar standart sapmayı unuttunuz galiba. 2023 LGS ye giren biri olarak söylüyorum ki matematik çok önemli 2Türkçe 1 Fen ve 3 Matematiğim vardı yüzde 3.7 ye girdim benden bir matematik daha az yapan arkadaşım 2.6 ya girdi

Matematik önemli de öyle gözünüz falan korkmasın çalışırsanız rahatlıkla yaparsınız. İki senedir çok kolay geliyor matematik soruları. Bu sene de zor gelmez. Ben fullemiştim geçen sene matematiğine güvenmeyen birçok arkadaşım da Full'ya da bir yanlış yaptı. Matematikten bu kadar korkmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı