LGS'de matematik olmadan en fazla kaç puan alınabilir?

7.sınıftan itibaren diyen büyük ihtimal yalan söylüyo eğer öyleyse komik yalan değilse daha komik. Bu kadar kasmaya gerek yok. Gir geç. Asla abartılacak birşey yok. Asıl önemli olan TYT-AYT
Evet, gerçekten bir arkadaşım 7. sınıftan beri LGS'ye çalışıyordu. Ailesinin çok baskıcı olduğunu biliyorum. Çocuğa günde yarım saat serbest zaman bırakıyorlardı.
Peki gittiğim lise eğitim hayatımı etkiler mi? Örnek veriyorum ben sosyal bilimler lisesine gittiğimde mi daha avantajlı olurum yoksa anadolu ya da meslek seçince mi?

Evet, gerçekten bir arkadaşım 7. sınıftan beri LGS'ye çalışıyordu. Ailesinin çok baskıcı olduğunu biliyorum. Çocuğa günde yarım saat serbest zaman bırakıyorlardı.
Peki gittiğim lise eğitim hayatımı etkiler mi? Örnek veriyorum ben sosyal bilimler lisesine gittiğimde mi daha avantajlı olurum yoksa anadolu ya da meslek seçince mi?
Baskıcı aile çok berbat bir durum. Hatta yarım saat serbest zamanı var demişsin bu bir çocuk için normal değil yararından çok zararı olur. Belki şimdi belli olmaz ama en kötü ilerde bunun zararını görebilir. Baskı altında büyümek bir çocuğa psikolojik anlamda çok fazla zarar verir. Lise konusuna gelirsek, ben çalışıcam güzel maaşı olan saygınlığı olan bir meslek seçicem diyorsan anadolu oku. Eğer baktın elinden gelenin hepsini yaptın ama işler kötüye gidiyorsa kesinlikle meslek lisesine geç en azından hazır mesleğin olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı