LGS'de net artırma yolları nelerdir?

K_Kağan2

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, 2025 LGS'ye çalışıyorum. Bu zamana kadar gayet başarılı bir öğrenciydim, dersleri gerçekten iyi dinlerim fakat ders çalışmam veya ekstradan test çözmem, hatta annemin de benden tek şikayetçi olduğu konu bu. Aslında kendim şu anki netlerime bakılırsa komik dahi gelebilir ama gerçekten gönlüm Kabataş Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi istiyor. Fakat dediğim gibi netlerim düşük, kendime defalarca söz vermeme rağmen ders çalışmaya başlamadım. Bu sefer tekrardan kendime bir söz verdim 6 ayda gerçekten kendimi yüksek yerlere çıkarmaya çalışacağım. Altta bıraktığım deneme sonuçları kendi dershanemin, kendi yayınları o yüzden sadece Aydın Yayınlarını gösteriyor normalde diğer yayınların denemesinden ortalama 400 civarı çekiyorum aynı zamanda netlerime göre kaynak tavsiyesi düşünüyordum, elimde Aydın Yayınlarının kaynakları var. Ekstaradan fende; KVA, Palme. Türkçe'de; Pruva, Fenomen 8a, 8B Paragraf. Matematikte ise; Hız Yayınları var. Gerçekten netlerimden ben de memnun değilim, bugün de deneme olduk sonuçları açıklanınca atarım.

Dosya Ekleri

• sonuç..png
    sonuç..png
    108,7 KB · Görüntüleme: 90
Matematik fen netlerin çok az, şimdiki sistemde senin yapman gereken matematik için kolay testlerden zora doğru bir sürü soru çözüp konu tekrarıyla desteklemen. Bilgisayar telefonu kendine kısıtlaman lazım, fen de de tekrar ve testle devam et, türkçen için her akşam 30 sayfa kitap oku ve sabah akşam 20'şer soru paragraf çöz. Yine artmıyorsa senin isteğinle alakalıdır.

Selamlar, 2025 LGS'ye çalışıyorum. Bu zamana kadar gayet başarılı bir öğrenciydim, dersleri gerçekten iyi dinlerim fakat ders çalışmam veya ekstradan test çözmem, hatta annemin de benden tek şikayetçi olduğu konu bu. Aslında kendim şu anki netlerime bakılırsa komik dahi gelebilir ama gerçekten gönlüm kabataş erkek lisesi, Galatasaray lisesi istiyor. Fakat dediğim gibi netlerim düşük, kendime defalarca söz vermeme rağmen ders çalışmaya başlamadım. Bu sefer tekrardan kendime bir söz verdim 6 ayda gerçekten kendimi yüksek yerlere çıkarmaya çalışacağım. Altta bıraktığım deneme sonuçları kendi dershanemin, kendi yayınları o yüzden sadece aydın yayınlarını gösteriyor normalde diğer yayınların denemesinden ortalama 400 civarı çekiyorum aynı zamanda netlerime göre kaynak tavsiyesi düşünüyordum, elimde aydın yayınlarının kaynakları var. Ekstaradan fende; kva, palme. Türkçede; pruva, fenomen 8a, 8B paragraf. Matematikte ise; hız yayınları var. Gerçekten netlerimden ben de memnun değilim, bugün de deneme olduk sonuçları açıklanınca atarım.

Derslerde yanlışların çok fazla eğer yapamıyosan boş bırak çünkü netlerin düşüyor.

Selamlar, 2025 LGS'ye çalışıyorum. Bu zamana kadar gayet başarılı bir öğrenciydim, dersleri gerçekten iyi dinlerim fakat ders çalışmam veya ekstradan test çözmem, hatta annemin de benden tek şikayetçi olduğu konu bu. Aslında kendim şu anki netlerime bakılırsa komik dahi gelebilir ama gerçekten gönlüm Kabataş Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi istiyor. Fakat dediğim gibi netlerim düşük, kendime defalarca söz vermeme rağmen ders çalışmaya başlamadım. Bu sefer tekrardan kendime bir söz verdim 6 ayda gerçekten kendimi yüksek yerlere çıkarmaya çalışacağım. Altta bıraktığım deneme sonuçları kendi dershanemin, kendi yayınları o yüzden sadece Aydın Yayınlarını gösteriyor normalde diğer yayınların denemesinden ortalama 400 civarı çekiyorum aynı zamanda netlerime göre kaynak tavsiyesi düşünüyordum, elimde Aydın Yayınlarının kaynakları var. Ekstaradan fende; KVA, Palme. Türkçede; Pruva, Fenomen 8a, 8B paragraf. Matematikte ise; Hız Yayınları var. Gerçekten netlerimden ben de memnun değilim, bugün de deneme olduk sonuçları açıklanınca atarım.

Hocam sayısal netleriniz çok iyi değil. Daha kolay bir kaynaktan başlayıp zor kaynağa doğru ilerleyebilirsiniz.

Matematik fen netlerin çok az, şimdiki sistemde senin yapman gereken matematik için kolay testlerden zora doğru bir sürü soru çözüp konu tekrarıyla desteklemen. Bilgisayar telefonu kendine kısıtlaman lazım, fen de de tekrar ve testle devam et, türkçen için her akşam 30 sayfa kitap oku ve sabah akşam 20'şer soru paragraf çöz. Yine artmıyorsa senin isteğinle alakalıdır.

Zaten kendi isteğimle tuşlu telefona geçmiştim senenin başında, ama bu sefer de televizyon ile bilgisayara saldım. (Edit:Kelime tekrarı)

Derslerde yanlışların çok fazla eğer yapamıyosan boş bırak çünkü netlerin düşüyor.

Sallamıyorum genellikle, sorunum sallamakta değil yanlış yapmakta.

Hocam sayısal netleriniz çok iyi değil. Daha kolay bir kaynaktan başlayıp zor kaynağa doğru ilerleyebilirsiniz.

Bunu bende düşündüm, ondan dolayı hız yayınlarının matematik ile fen kaynaklarını aldım ileri vakitlerde veya birkaç gün sonra fenomen, Ankara, sinan kuzucu gibi yayınların soru bankalarından aldırtmayı düşünüyorum.

Sallamıyorum genellikle, sorunum sallamakta değil yanlış yapmakta.

Hocam bende bu sorunu yaşıyordum eğer soruyu çözemiyorsan veya sorunun bir kısmı anlaşılmıyor geliyorsa boş bırak atla zamanın olacak sonra tekrardan bakacaksın belki soruları çözerken nasıl yapacağın aklına gelir benim de yanlışlarım vardı ama tabii ki de soru yanıltıcı da olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı