LGS'de OBP ile yerleşme nasıl oluyor?

Florxsy BAN

Hectopat
Daha fazla  
OBP'yle yerleşmeyi düşünüyorum ancak e-Okul'dan 9. sınıf kontejyanlarına bakınca 1 2 tanesinde 3 4 kişi oluyor. Onlar dışında 0 kontenjan görünen liseleri tercih etsem girebilir miyim, yoksa bu kontenjan nakil için mi? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Screenshot_2023-06-26-19-48-42~2.png

OBP'yle yerleşmeyi düşünüyorum ancak e-Okul'dan 9. sınıf kontejyanlarına bakınca 1 2 tanesinde 3 4 kişi oluyor. Onlar dışında 0 kontenjan görünen liseleri tercih etsem girebilir miyim, yoksa bu kontenjan nakil için mi? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Eki Görüntüle 1837357
12ler gitti sayılınca 11ler onların yerine geçecek. 10lar 11lerin yerine.9 lar da 10ların yerine. Sanırım daha güncellenmemiş. Boşluk açılacaktır illa ki. O nakil içindir diye düşünüyorum. Ben lgs girdiğimde obp ile 4 5 tercih yapmıştım en yakındaki iyi sayılabilecek okullara. Sen de öyle yap.

12'ler gitti sayılınca 11'ler onların yerine geçecek. 10'lar 11'lerin yerine. 9'lar da 10ların yerine. Sanırım daha güncellenmemiş. Boşluk açılacaktır illaki. O nakil içindir diye düşünüyorum. Ben LGS girdiğimde OBP ile 4 5 tercih yapmıştım en yakındaki iyi sayılabilecek okullara. Sen de öyle yap.

Öyle yapacağım OBP'mde yüksek ama OBP'yle nasıl tercih yapılıyor OBP'yle alan okullara nasıl bakabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı