Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.854 Çözümler 36 17 Haziran 2023 #21 A olduğu bariz.
burakoruk Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 1.418 Makaleler 4 Çözümler 23 17 Haziran 2023 #22 Aslında cevap direkt son cümlede. Metinlerin karşılığını aramak, yani böyle bir çaba içerisinde olmanın doğru gelmediğinden bahsetmiş.
Aslında cevap direkt son cümlede. Metinlerin karşılığını aramak, yani böyle bir çaba içerisinde olmanın doğru gelmediğinden bahsetmiş.
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #23 Eleştirdiğini soruyor metinde geçeni değil. O nedenle A şıkkı.
DİDPOL Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #24 Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum soru aslında evet kolay ama sınav anı mı bilmiyorum genel olarak anlaşılması güç dendi bende ilk a şıkkı işaretliyecektim 2. cümleyi okuyunca sonra ne olduysa C işaretlemişim. Silinen üye dedi: Soru herhalde en kolay sorulardan biriydi sınıfınızdan şüphe ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam sınıf okulun en iyi sınıfı hatta 89 D 1Y yapan bir arkadaş var bir yanlış sorusu bu soru. körbiginar dedi: Aynı soruyu ben de yanlış yaptım. Şıklarda bir tuhaflık var gibi ama iptal söz konusu olmaz muhtemelen. Sizin yaptığınız gibi yapmıştım hocam ben de yanlışmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç nasıl geldi sizin.
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum soru aslında evet kolay ama sınav anı mı bilmiyorum genel olarak anlaşılması güç dendi bende ilk a şıkkı işaretliyecektim 2. cümleyi okuyunca sonra ne olduysa C işaretlemişim. Silinen üye dedi: Soru herhalde en kolay sorulardan biriydi sınıfınızdan şüphe ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam sınıf okulun en iyi sınıfı hatta 89 D 1Y yapan bir arkadaş var bir yanlış sorusu bu soru. körbiginar dedi: Aynı soruyu ben de yanlış yaptım. Şıklarda bir tuhaflık var gibi ama iptal söz konusu olmaz muhtemelen. Sizin yaptığınız gibi yapmıştım hocam ben de yanlışmış. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç nasıl geldi sizin.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Haziran 2023 #25 DİDPOL dedi: Hocam sonuç nasıl geldi sizin. Genişletmek için tıkla... 5 yanlış hocam. 2 Türkçe 2 fen 1 matematik. Ben Türkçe ve matematikten birer yanlış eksik beklerdim. Ama bu sonuç ta beni götürür.
DİDPOL dedi: Hocam sonuç nasıl geldi sizin. Genişletmek için tıkla... 5 yanlış hocam. 2 Türkçe 2 fen 1 matematik. Ben Türkçe ve matematikten birer yanlış eksik beklerdim. Ama bu sonuç ta beni götürür.