LGS'de yapılamayan sorular boş mu bırakılmalı?

Peki o zaman, boş soru bırakmam diye düşünüyordum. Sayısalım çok kötü diyebilirim. Ancak elimden gelebildiği kadar yapacağım.

Boş soru doğruyu götürmez o anlık değişir biraz saklayabilirsin abartmadan ama 20 soru matematik var diyelim 10 tane yaptıysan sallama tabii ki ama 18 tane çözdüysen 2 taneyi salla gitsin benim fikrim.
Bence kesinlikle sallama. 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mantığıyla davranıp 2 tane yanlışım olsa bir şey olmaz deme. 1 yanlış 0,33 net götürür. Bu da seni yine geriye atar

Ayrıca 4 yanlış bir doğruyu götürür 3 değil.
LGS'de 3 yanlış 1 soruyu, YKS'de 4 yanlış 1 soruyu götürüyor.

Yanlış bilgi vermeyin, 3 yanlış 1 doğruyu götürür LGS'de. 0,33 değil de 1/3 götürürse 3 yanlış bir doğruyu götürür. 1'i 3'e bölüp 0,33 mü buldun?

1'i 3'e bölünce sen ne buldun.

Google'da 3 yanlış diyende var 4 diyende var bilemedim yanlış olabilir.

1'i 3'e bölünce sen ne buldun.

Ben 1'i 3'e bölünce 1/3 buldum. 0,33 bulmadım.

Adam yüzünden bende matematiğimden şüphe duyup hesap makinesini açtım doğru bildiğimi unutturan tiplerden
Komik arkadaşlar, 1'i 3'e bölünce 0,33 bulmazsınız. 0,33'ü 3'le çarpınca da 1'i bulmazsınız. 3 yanlış bir doğruyu götürürr demek 3 yanlış bir doğruyu götürür demek. 1 yanlış 0,33 götürür demek değil ki öyle olsa bile 0,01 tamamlar sistem. Matematik profesorü kesilmeyin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…