LGS'de yapılamayan sorular boş mu bırakılmalı?

3 yanlış 1 götüremez çünkü 1 yanlış yapınca 0.33 net gidecek bu da uymaz yani 4 yanlış bir doğruyu götürür 0.25 gider.
Yanlış bilgi vermeyin, 3 yanlış 1 doğruyu götürür LGS'de. 0,33 değil de 1/3 götürürse 3 yanlış bir doğruyu götürür. 1'i 3'e bölüp 0,33 mü buldun?

Boş soru doğruyu götürmez o anlık değişir biraz saklayabilirsin abartmadan ama 20 soru matematik var diyelim 10 tane yaptıysan sallama tabii ki ama 18 tane çözdüysen 2 taneyi salla gitsin benim fikrim.
Bence kesinlikle sallama. 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mantığıyla davranıp 2 tane yanlışım olsa bir şey olmaz deme. 1 yanlış 0,33 net götürür. Bu da seni yine geriye atar

Ayrıca 4 yanlış bir doğruyu götürür 3 değil.
LGS'de 3 yanlış 1 soruyu, YKS'de 4 yanlış 1 soruyu götürüyor.

Yanlış bilgi vermeyin, 3 yanlış 1 doğruyu götürür LGS'de. 0,33 değil de 1/3 götürürse 3 yanlış bir doğruyu götürür. 1'i 3'e bölüp 0,33 mü buldun?

1'i 3'e bölünce sen ne buldun.

Google'da 3 yanlış diyende var 4 diyende var bilemedim yanlış olabilir.

1'i 3'e bölünce sen ne buldun.

Ben 1'i 3'e bölünce 1/3 buldum. 0,33 bulmadım.

Adam yüzünden bende matematiğimden şüphe duyup hesap makinesini açtım doğru bildiğimi unutturan tiplerden 😀
Komik arkadaşlar, 1'i 3'e bölünce 0,33 bulmazsınız. 0,33'ü 3'le çarpınca da 1'i bulmazsınız. 3 yanlış bir doğruyu götürürr demek 3 yanlış bir doğruyu götürür demek. 1 yanlış 0,33 götürür demek değil ki öyle olsa bile 0,01 tamamlar sistem. Matematik profesorü kesilmeyin bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı