LGS'de yerleşemeyince ne yapılmalı?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, açıklandı sonuçlar ancak yerleşemedim. Moralim çok bozuk, 3 okul yazmıştım. Benim OBP 85.4700 civarı.
1. okul 88 OBP.
2. okul 87 OBP.
3. okul 86.0402 evime en yakın olan.
Böyle yaptım tercihleri ancak yerleşemedim, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 89 la alan
2 76 ile alan .
Eğer 3 hakkın varsa 3 e 76 dan sonra en iyisini yaz.

1 89 la alan.
2 76 ile alan.
Eğer 3 hakkın varsa 3'e 76'dan sonra en iyisini yaz.

Çıkar mı sence, yarın rehberliğe gidip konuşacağım okulda yapıp onaylatmayı düşünüyorum tercihi.

76'dan iyisi yok bana en yakın 89 ve 76 var, bu okul kontenjanlar neden 0 gözüküyor onu anlamadım.

1. 89'luk.
2. 76'lık.
3. 76'lı olana en yakın yer.
Belki 89'luk gelebilir yerel yapanlar nakil işini çok umursamaz merkezi olsa nakiller boş iş fakat burada biri özele geçse 3 okuldan biri rahat girersin.

76'ya yakın olan başka okul yok.

@MertYb

Son düzenleme:

79 olana girmeyi dene.

76 puana inmiş hocam arkadaşın dediği gibi birinci sıraya 89 olan ikinciye 76 olanı koyayim mi ama büyün okullar hep 0 kontenjan gösteriyor.

Onun sebebi nakillerin daha gerçekleşmemiş olması yani onlarda farklı bir okula geçeceği zaman onların da yeri büyük ihtimalle boşalır. Yani onun sıfır olmasına aldırmadan sen nereyi yazmak istiyor isen orayı yaz. Yani sıfır kalma ihtimali de var ama sanırsam biraz düşük. Sen yaz nereyi yazmak ister isen.

Hocam 89 puanlık okula gittim dedi ki sen şimdi bir tane okulu kazan açıkta kalma dedi, Kasım'ın sonuna kadar nakil kontenjan olursa alınırsın dedi, ben şimdi hangi okulları yazayım yukarıda bayağı bir şey yazdım.

Hocam yukarıda yazdığımı okur musunuz ilk sıraya 76 okul ikinci 88 diğerine bir tane meslek yazacağım.

@MertYb @333365

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…