LGS'den kötü bir puan aldım

BaranDeJr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sene boyunca çalıştığım sınavdan kötü bir puan aldım. Normalde arkadaşlarım gayet başarılı olduğumu söylüyorlar. Fakat LGS'de kötü bir puan aldım. Çok heyecan yaptığımdan sanırım çok stresli bir insanım. Potansiyelimin olduğunu düşünerek lisede çalışacağıma söz veriyorum, orayı geçtik ben en kötü buraya giderim dediğim liseye bile gidemeyebilirim. Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyorum. Normal bir lise beni çok etkiler mi?

Çalışan insan her yerde yapar hocam ama çevreninde etkisi var kendini bozam yeter.

Dünyanın sonu değil ve her şey de lise diploması değil. Açık liseden mezun olarak bile istediğiniz üniversiteye gidebilirsiniz, mümkün bu.

OBP puanın kaç ?

Normal liseden kastın nedir?

Üzülme hayatın sonu değil. Benim ikinci mezun senem. @484334 hocamın ilk mezun senesi.

Sana sataşanlara kulak asmadan, 9. Sınıftan itibaren YKS çalışmaya başla. Üzülmeni gerektirecek bir durum yok.

Hayır dostum hiç üzülme 9. sınıf aşırı kolay 10. sınıfa geçtim ben bu yıl ben de aynı senin gibi korkuyordum hatta senin gibi konu da açmıştım istediğim liseyi çok az bir puan farkıyla kaçırmıştım kendini üzmeye değmez yani. Ben de OBP ile alan liseye gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…