LGS'den kötü bir puan aldım

Merhaba arkadaşlar sene boyunca çalıştığım sınavdan kötü bir puan aldım. Normalde arkadaşlarım gayet başarılı olduğumu söylüyorlar. Fakat LGS'de kötü bir puan aldım. Çok heyecan yaptığımdan sanırım çok stresli bir insanım. Potansiyelimin olduğunu düşünerek lisede çalışacağıma söz veriyorum, orayı geçtik ben en kötü buraya giderim dediğim liseye bile gidemeyebilirim. Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyorum. Normal bir lise beni çok etkiler mi?

Hayat bir sınav zaten. LGS sadece hayat sınavının %2'lik bir kısmını kaplayan ufak bir detay.

LGS puanım 360 ama OBP 94'tü.
Korkuyordum gitmekten çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Fazla takma yani.
Bizim burada 470 puanlı okul ile 300 puanlı okulun ortamı aynı keko serseri.

LGS puanım 360 ama OBP 94'tü.
Korkuyordum gitmekten çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Fazla takma yani.
Bizim burada 470 puanlı okul ile 300 puanlı okulun ortamı aynı keko serseri.
Ben %5 ile gitmiştim liseme benim okulumda şükür öyle tipler yok ancak o tiplerin özentileri var kendim eskiden o tarz arkadaşlıklar kurduğumdan biraz biliyorum bu tarz tipleri genelde ne başkasına ne kendisine saygısı olan dünya kendi etrafında dönüyormuş gibi davranan tipler.

10. sınıfta tamam ama 9. sınıfta 9. sınıf konularının temeli iyi olsa yeter diye düşünüyorum.
9 ve 10 yazında zaten sadece mat ve paragraf yapacak hocam bir şey yok öyle 9. sınıf yazında üçgenler 10. sınıf yazında fonksiyonlar ve dikdörtgenler çalışacak zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı