%1'lik dilime girip gideceğiniz okulların size 2 katkısı var: Farklı arkadaş çevresi ve okulda zora alışmak. Hocalar sizi okulda zorladığı için ister istemez zor soruları çözmeye alışıyorsunuz, üniversite sınavı sorularını görünce %90'ı kolay geliyor.
Abim girmişti de galiba 18 LGS'den bahsediyorsunuz. O karenin içinde üçgen olan soruyu çözmeye çalıştım. Çözemeyince abim, ben hızlı çözene kadar çözdürtmüştü.
Hocam sizce başka ne nedeni olsun. Bunlar müthiş bir şey.
Abim girmişti de galiba 18 LGS'den bahsediyorsunuz. O karenin içinde üçgen olan soruyu çözmeye çalıştım. Çözemeyince abim, ben hızlı çözene kadar çözdürtmüştü.
Eğitim ve öğretimin tırt olduğu zamana doğdunuz maalesef . Allah size kolaylık ve zihin açıklığı versin. Herkes iyi yerlere gitmeyi hakkeder. Lise için sınava tabii tutulmanız saçma. Dediğim gibi Allah yardımcınız olsun.
Eğitim ve öğretimin tırt olduğu zamana doğdunuz maalesef . Allah size kolaylık ve zihin açıklığı versin. Herkes iyi yerlere gitmeyi hakkeder. Lise için sınava tabii tutulmanız saçma. Dediğim gibi Allah yardımcınız olsun.
Bizim yıllar önceki bir sınavda 2+2 sormuşlardı şimdi puanımı söylemeyeyim ama oldukça yüksek almıştım. Puanımı düşüren de soru iptali olmuştu. Benden kötü yapanlar puan iptali ile önüme geçmişti. Öyle salak bir sınavdı. Şimdi LGS denen sınava girecek olsam (LGS'ye girmedim ben) soruların mantığını çözmeye çalışırım önce. Görmen gerekeni görünce sorular o kadar zor değil. Tabii 2+2 de değil.