LGS'ye 1 ay kala kazanılır mı?

Tek önerim stresini bir nevi motivasyona dönüştürmen, çünkü o kaygı durumunda kalırsa ancak sana zarar verir/sana düşman olur. Halledilir , ben yapacağım dersen yapamacağın şey neredeyse yoktur.

Olabilir. Çalıştıracak kişiye bağlı. Sana da bağlı. Genel anlamda katkısı olur verimli çalışma ve disiplinle.
İyi bir anadolu lisesinde öğretmen
Tek önerim stresini bir nevi motivasyona dönüştürmen, çünkü o kaygı durumunda kalırsa ancak sana zarar verir/sana düşman olur. Halledilir , ben yapacağım dersen yapamacağın şey neredeyse yoktur.
Stres 0 sadece aile kaygısı var.

Sözelde 5-6 yanlış çok. Sayısalı düzeltmek için 1.5 ayın yarısı sayısala ayırırsın kalan son ayı da ara ara sayısal ara ara da sözel ağırlıklı olmak koşuluyla yaparsın.

Ben neredeyse hiç çalışmıyorum bir tek denemeden 1 gün önce ve okulda çalışıyorum ama denemelerde 440 450 460 arası gidip geliyor.

Stres 0 sadece aile kaygısı var.
O halde size yine tek önerim yapamazsam n'olur diye düşünmemeniz, bana kalırsa zaten yapamazsanız ne olacağını zaten yapamadıktan sonra düşüneceksiniz, sadece çalışmaya bakın, hiç yapamadıklarınıza asılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…