LGS'ye 1 ay kala kazanılır mı?

Bende yapıyordum ancak dersleri dinlemeyi bıraktığım için 400'e indi önceden 460-478 yapardım.

Ben de aynen şunu söylüyordum içimden bizim sınıftakiler için bunlar haftada 2K soru çözüyor ve ben hiç çalışmadığım halde 3. olabiliyorum herhalde çalışsam hepsine toz yutturucam diyorum içimden siz de öyle diyor musunuz?

Biraz sıkarsan kendini %8-9 girebilirsin bence. Aslına bakarsan konular çok kolay sadece soruları anlamak zor, sorularını anlamaya başlarsın işi çözersin. Ben son 1 ay çok az çalıştim, başlarda da orta düzey calisiyordum %5 e girdim çok zor değil kanka yaparsın 🤙.

Biraz sıkarsan kendini %8-9 girebilirsin bence. Aslına bakarsan konular çok kolay sadece soruları anlamak zor, sorularını anlamaya başlarsın işi çözersin. Ben son 1 ay çok az çalıştim, başlarda da orta düzey calisiyordum %5'e girdim çok zor değil kanka yaparsın 🤙.

Sence ben yapabilir miyim? Şu an neredeyse hiç çalışmadığım halde 440 450 460 alabiliyorum

Diyorum ama çok üşengeç olduğum için sınıf üçüncüsüyüm.

Evet ben de çok üşengeç bir insanım. Biliyorum biraz çalışırsam hepsine toz yutturucam ama üşengecim işte
Ne demek hocasının gülü 🤙😎🥰. Sıkı çalış buralarda çok da takılma kanki zaman kaybetme ben sende o ışığı fena gördum zaten technopatta takılan adam zeki adamdir akıllıdır hadi iyi günler kanki.
Eyvallah

Evet ben de çok üşengeç bir insanım. Biliyorum biraz çalışırsam hepsine toz yutturucam ama üşengecim işte

Eyvallah
Bak kanka bu videoyu ben LGS'ye girdikten sonra gördüm ama sen şimdi gör çok fazla etki ediyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı