Kesinlikle yapılabilir hatta daha iyisini bile yapabilirsin. Düzenli çalış yeter.
Not : Bende bu yıl LGS ye gireceğim sadece 2. dönemde çalışmaya başladım diğer yıllara göre ortalamam kesinlikle daha yüksek her şey düzenli çalışmakta bitiyor.
Kesinlikle yapılabilir hatta daha iyisini bile yapabilirsin. Düzenli çalış yeter.
Not: Bende bu yıl LGS'ye gireceğim sadece 2. dönemde çalışmaya başladım diğer yıllara göre ortalamam kesinlikle daha yüksek her şey düzenli çalışmakta bitiyor.
3 ay kaldı ve ben hiçbir konuyu bilmiyorum. Yalan yok. Bir yerlerim tutuştu da aklıma geldi ama benim için önemli. Son 3 ay kala çalışırsam 400 puan alır mıyım?
Bu arkadaşı ciddiye almayın.
Ben geçen sene LGS öğrencisiydim ve şunu diyebilirim ki sadece son 3 ay hakkını vererek çalıştım. Diğer zamanlarda ise test çözerdim ama kontrol etmezdim, full Instagram'da dolaşırdım. 3 aylık çalışmayla 391 puan aldım. Ve sadece test çözerek, kitap falan okumadım.
Bu arkadaşı ciddiye almayın.
Ben geçen sene LGS öğrencisiydim ve şunu diyebilirim ki sadece son 3 ay hakkını vererek çalıştım. Diğer zamanlarda ise test çözerdim ama kontrol etmezdim, Full Instagram'da dolaşırdım. 3 aylık çalışmayla 391 puan aldım. Ve sadece test çözerek, kitap falan okumadım.
3 ay kaldı ve ben hiçbir konuyu bilmiyorum. Yalan yok. Bir yerlerim tutuştu da aklıma geldi ama benim için önemli. Son 3 ay kala çalışırsam 400 puan alır mıyım?
Daha çok konu ve aynı sayıda soru olacak. Yani zorluk açısından bir sonuca bu şekilde varılamaz, daha çok konu olacak olması daha üstünkörü sorular çıkacak demek. Zorluk olarak sınavlar olmadan bir şey diyemeyiz.