LGS'ye 3 ay kala 400 puan alınabilir mi?

Kesinlikle yapılabilir hatta daha iyisini bile yapabilirsin. Düzenli çalış yeter.
Not : Bende bu yıl LGS ye gireceğim sadece 2. dönemde çalışmaya başladım diğer yıllara göre ortalamam kesinlikle daha yüksek her şey düzenli çalışmakta bitiyor.

LGS'ye girince görürsün .

Seni almaya da pek gerek yok herhalde boş umut verme.

Kardeş adam hiç bilmiyor konuyu ve sadece ilk dönem sorularıydı geçen sene olan 2'si aynı zorlukta olmayacak ve daha çok konudan sorumlu olacak!

3 ay kaldı ve ben hiçbir konuyu bilmiyorum. Yalan yok. Bir yerlerim tutuştu da aklıma geldi ama benim için önemli. Son 3 ay kala çalışırsam 400 puan alır mıyım?

Öğrenme hızın ortalamanın üzerindeyse ve düzgün bir çalışma planın varsa neden olmasın.

Kardeş adam hiç bilmiyor konuyu ve sadece ilk dönem sorularıydı geçen sene olan 2'si aynı zorlukta olmayacak ve daha çok konudan sorumlu olacak!
Daha çok konu ve aynı sayıda soru olacak. Yani zorluk açısından bir sonuca bu şekilde varılamaz, daha çok konu olacak olması daha üstünkörü sorular çıkacak demek. Zorluk olarak sınavlar olmadan bir şey diyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…