LGS'ye 3 ay kala 400 puan alınabilir mi?

• Konuyu başlatan raizy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 5.817
Sınava hazırlanırken tek yapmaman gereken şey kendini korkutmak bir nevi öğrenilmiş çaresizlik durumuna düşmemektir. Korkmazsan en iyisini yapabilirSjn

Alınır, kendine dürüst bir program yap. Konuyu videolardan, kitaplardan kavradıktan sonra basitten zora soru çöz. Konu değil soru ağırlıklı çalış.

Düzenli ve yeteri kadar çalışırsan 400 puan çıkar rahatlıkla.

Yok kankam cidden imkansız o.
yazdiklariniz icin tesekkur ederim gaza geldim valla :D telefonumdaki tum sosyal medya uygualamalarini oyunlari vb sildim basliyorum calismaya buraya sinavdan sonra kac puan aldigimida yazicam

Yazdiklariniz için teşekkür ederim gaza geldim vallahi :D telefonumdaki tum sosyal medya uygualamalarini oyunlari vb sildim basliyorum calismaya buraya sinavdan sonra kac puan aldigimida yazacağım

Özel ders alma imkanın varsa ders de alırsan efsane olur.

Çalışırsan neden olmasın ben geçen sene girdim 4 ay çalıştım 360 küsur aldım almıştım matematik önemli ama.

Düzenli ve yeteri kadar çalışırsan 400 puan çıkar rahatlıkla.

Yok kankam cidden imkansız o.

Size bir şey inandırmak zorunda değilim. Temelim vardı o yüzden çalışmam ve eksik olduğum birkaç konuya bakmam yetti ama eğer arkadaş 0 hazırlıklı ise 400'ü geçmesi zor olacaktır. Ancak aylarca çalışıp 400 bandını geçemeyen arkadaşlarım var bu yüzden sınava hazırlanırken psikolojik olarak da hazırlanmak gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı