LGS'ye 38 gün kala 450 puan alınır mı?

Sadece senin değil diğerlerinin de sınavda ne yaptığı önemli bu yüzden girip giremeyeceğin belli olmaz. Eğer gerçekten düzgün ve disiplinli çalışırsan şansın olabilir neden olmasın.
 
Netlerimde genellikle matematik kötü geliyor. Denemeler ortalama 370 390 arası. Sizce düz Atatürk lisesine veya Mehmet emin Resulzade'ye girebilir miyim?

Yüzdeliğiniz kaç? Okulunuzun başarı ortalaması kaç? Denemeler şehrin ne kadarını kapsıyor? Bunları cevaplarsan hemen hemen bir şey çıkar ancak puan olarak bir şey söylenemez.
 
Senin girenlerden neyin eksik olabilir?
Zamanı. Girebilenler, zamanını daha iyi değerlendirmiş olabilir veya çok daha zeki olabilirler. Güzelleme yapmaya gerek yok. 37 günde ne YKS, ne de LGS için adamakıllı bir şey yapılamaz. Özellikle de matematik alanında.
 
@CEO of SM Technology Bahsettiğimiz kişinin kapasitesini bilmiyoruz. Moral bozmak yerine moral vermekten bir zarar gelmez. Zamanını nasıl değerlendirdiği de artık kendisine kalır. Biz öneri yapabiliriz, gerçeğe kendisi dönüştürür ya da dönüştüremez. Ne çocuklar var 1 ay 1.5 ayda ne netler çıkartan. Belki bu arkadaş da onlardan birisidir. Bilemeyiz.
 
Netlerimde genellikle matematik kötü geliyor. Denemeler ortalama 370 390 arası. Sizce düz Atatürk lisesine veya Mehmet emin Resulzade'ye girebilir miyim?
LGS neden abartıyorsunuz anlamıyorum hem yks hem kpss ile uğraşıyorum lgs matematiği kadar kolay bir şey yok ayrıca düz anadoluya git yada meslek fen lisesi kadar boş bir şey yok sanki galatasaray'da okuyacaklar.
 
@CEO of SM Technology bahsettiğimiz kişinin kapasitesini bilmiyoruz. Moral bozmak yerine moral vermekten bir zarar gelmez. Zamanını nasıl değerlendirdiği de artık kendisine kalır. Biz öneri yapabiliriz, gerçeğe kendisi dönüştürür ya da dönüştüremez. Ne çocuklar var 1 ay 1.5 ayda ne netler çıkartan. Belki bu arkadaş da onlardan birisidir. Bilemeyiz.

39 günde mat netlerı 10 aşağıysa dıger derslerı katmıyorum bıle gunde 6 saat calıssın anca kafi :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı