LGS'ye 4 ay kala çalışma

Amacın çok soru çözmek olmasın. Odaklanarak ve anlayarak çözmeye çalış. günlük 3-4 saat yeterli olacaktır. Birde her gün her dersten azar azar çalış. Tek dersi tek güne yükleyince hem sıkıyor hemde tekrar o ders günü gelene kadar bilgileri unutuyorsun.

Bende LGS'ye hazırlanıyorum. Matematik durumun nedir malum yeni nesil sorular. Ben genelde 13-14 net yapıyorum.

Fende 18-19-20 net sınıf birincisini geçiyorum genelde türçede 11 net oluyordu genelde şimdi düzelttim 16 oldu matematik de zor bir denemeyse 5 net çıkarsa seviniyorum çok kötü matematiğim.
Tek düzeltmem gereken ders matematik kaldı ingilizceyi çok önemsemezsek.

Fende 18-19-20 net sınıf birincisini geçiyorum genelde türçede 11 net oluyordu genelde şimdi düzelttim 16 oldu matematik de zor bir denemeyse 5 net çıkarsa seviniyorum çok kötü matematiğim.
Tek düzeltmem gereken ders matematik kaldı ingilizceyi çok önemsemezsek.

Ooo hocam bayağı iyi matematik özel ders alırsanız gayet güzel bir sonuç alırsınız LGS de.

4 ay kısa bir süre değil. Geçen sene o hatayı yaptım, az kaldı diye çalışmadım. Çalışsaymışım şu an 30 puan daha iyi yapmış olurdum.
Düzenli, devamlı çalış. Bol deneme çöz.

Her gün bir deneme çözmeli miyim sizce? son yaptığım denemede 400 aldım
türkçe 17d 3y
matematik 11d 3y
fen 18d 2y
inkılap: 10d 0y
din: 8d 2y
ingilizce: 7d 2y
iyi mi sizce istediğim lise için?

Her gün bir deneme çözmeli miyim sizce? son yaptığım denemede 400 aldım
türkçe 17d 3y
matematik 11d 3y
fen 18d 2y
inkılap: 10d 0y
din: 8d 2y
ingilizce: 7d 2y
iyi mi sizce istediğim lise için?
Matematiğe ağırlık vermelisin. Deneme olarak Hız Uzman Matematik, soru bankası olarak Sinan Kuzucu MEB Böyle Sorar serisinden almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı