Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #11 Yardım edebildimmi hocam
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 29 Mayıs 2023 #12 Zippe dedi: Yardım edebildimmi hocam Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #13 Gncr Dyan dedi: Hocam bugün deneme çözeceğim eksiklerimi bi bulayım onların üzerine gideceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Öyle yapın mantıklı birde yanlış yaptığıniz soruyla uğraşin bayabi faydası olur
Gncr Dyan dedi: Hocam bugün deneme çözeceğim eksiklerimi bi bulayım onların üzerine gideceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Öyle yapın mantıklı birde yanlış yaptığıniz soruyla uğraşin bayabi faydası olur
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 29 Mayıs 2023 #14 Zippe dedi: Öyle yapın mantıklı birde yanlış yaptığıniz soruyla uğraşin bayabi faydası olur Genişletmek için tıkla... Hocam deneme ne önerirsiniz? Update, ünlüler karması, bide internetten çıkardıklarım bitti.
Zippe dedi: Öyle yapın mantıklı birde yanlış yaptığıniz soruyla uğraşin bayabi faydası olur Genişletmek için tıkla... Hocam deneme ne önerirsiniz? Update, ünlüler karması, bide internetten çıkardıklarım bitti.
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #15 Hocam okyanus yayınlarıni bir çözün ama zor diyolar onun için Okyanusu falan yapabiliyorsanız bayabi iyidir sizin için
Hocam okyanus yayınlarıni bir çözün ama zor diyolar onun için Okyanusu falan yapabiliyorsanız bayabi iyidir sizin için
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #16 Hocam görünce yazayım dedim. Bence son viraj ve krallar+ünlüler karması son hafta için işimizi görür gibi.
Hocam görünce yazayım dedim. Bence son viraj ve krallar+ünlüler karması son hafta için işimizi görür gibi.
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #17 Hocam siz hangi zorlukta istiyorsunuz söyleyin size öneriyim
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 29 Mayıs 2023 #18 Gncr Dyan dedi: Türkçe 17D 2y. İnkılap 9D 1y. Din 10D. İngilizce 9D 1y. Matematik 14D 2y. Fen 18D 1y. LGS'ye bayağı az bir süre kaldı, sizce netlerim nasıl bu saatten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam gayet iyi ama şu ara dersler fullensin be
Gncr Dyan dedi: Türkçe 17D 2y. İnkılap 9D 1y. Din 10D. İngilizce 9D 1y. Matematik 14D 2y. Fen 18D 1y. LGS'ye bayağı az bir süre kaldı, sizce netlerim nasıl bu saatten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam gayet iyi ama şu ara dersler fullensin be
Gncr Dyan Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 503 Yer Arjantin/Rosario 29 Mayıs 2023 #19 Zippe dedi: Hocam okyanus yayınlarıni bir çözün ama zor diyolar onun için Okyanusu falan yapabiliyorsanız bayabi iyidir sizin için Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam onu SwanesSS dedi: Hocam görünce yazayım dedim. Bence son viraj ve krallar+ünlüler karması son hafta için işimizi görür gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam uygunsa son virajın linkini atar mısınız?
Zippe dedi: Hocam okyanus yayınlarıni bir çözün ama zor diyolar onun için Okyanusu falan yapabiliyorsanız bayabi iyidir sizin için Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam onu SwanesSS dedi: Hocam görünce yazayım dedim. Bence son viraj ve krallar+ünlüler karması son hafta için işimizi görür gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam uygunsa son virajın linkini atar mısınız?
Zippe Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #20 SwanesSS dedi: Hocam görünce yazayım dedim. Bence son viraj ve krallar+ünlüler karması son hafta için işimizi görür gibi. Genişletmek için tıkla... Evet doğru onlar son hafta için mantıklı
SwanesSS dedi: Hocam görünce yazayım dedim. Bence son viraj ve krallar+ünlüler karması son hafta için işimizi görür gibi. Genişletmek için tıkla... Evet doğru onlar son hafta için mantıklı