Yapacağın en iyi şey kafanı hazırlamak. Ben dünya umrumda değil şekilde girdim sınava çok da iyi bir sonuç yaptım. Sınav anında kendine güvenip sakin kalırsan emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Bir de gerçek sınav en iyi sınavın olacak bunu unutma.
Öncelikle şunu söylemeliyim son haftalarda yapılan denemelerde netler kesinlikle düşüyor (en azından bende ve çevremdeki çoğu kişide zamanında öyle olmuştu) genel olarak bu netlerde iseniz yapacak bir şey yok ama son haftalarda bir düşüş var ise sınavda düzelecektir merak etmeyin
Öncelikle şunu söylemeliyim son haftalarda yapılan denemelerde netler kesinlikle düşüyor (en azından bende ve çevremdeki çoğu kişide zamanında öyle olmuştu) genel olarak bu netlerde iseniz yapacak bir şey yok ama son haftalarda bir düşüş var ise sınavda düzelecektir merak etmeyin
Hocam çok çalışmadım LGS'ye zaten. Yanlış hatırlamıyorsam bayramdan 1 hafta sonrasında azar azar başlamıştım. Fen, Türkçe eksiklerimi kapattım. Okuldaki Matematik hocamız çok iyiydi soruların temelini öyle anladım diyeyim.
Hocam çok çalışmadım LGS'ye zaten. Yanlış hatırlamıyorsam bayramdan 1 hafta sonrasında azar azar başlamıştım. Fen, Türkçe eksiklerimi kapattım. Okuldaki Matematik hocamız çok iyiydi soruların temelini öyle anladım diyeyim.
Hocam çok çalışmadım LGS'ye zaten. Yanlış hatırlamıyorsam bayramdan 1 hafta sonrasında azar azar başlamıştım. Fen, Türkçe eksiklerimi kapattım. Okuldaki matematik hocamız çok iyiydi soruların temelini öyle anladım diyeyim.
Hocam bu hafta gaza basıp cumartesi günü kafamı dinleyeceğim.