LGS'ye 7 ay kala çalışılır mı?

no mercyy

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. LGS'ye sanırım 7 ay kaldı ve ben hiç calismadim yarın çalışmaya başlayacağım. Hiçbir şey değişmeyeceğini düsünüyorum sizce düzeltebilir miyim? Nasıl çalışmalıyım? Ve neler yapmalıyım? Bunlardan bahsederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Ben girdiğim sene LGS sadece 8. sınıf konularını kapsıyordu, eğer hâlâ öyle ise çok rahat çalışır ve iyi bir liseye girersin. Nasıl çalışacağına gelirsek de eğer, günde çalıştığın dersten verim alabileceğin kadar vakit ayır ve her derse vakit ayırmaya çalış. Test çözme odaklı çalış.

Merhaba arkadaşlar. LGS'ye sanırım 7 ay kaldı ve ben hiç calismadim yarın çalışmaya başlayacağım. Hiçbir şey değişmeyeceğini düsünüyorum sizce düzeltebilir miyim? Nasıl çalışmalıyım? Ve neler yapmalıyım? Bunlardan bahsederseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Kankam LGS'ye girince anlayacaksınki aşırı basit bence basitti yani ben hiç çalışmadan 350'lerde bir şey aldım günde 1-1.5 saat çalışan arkadaşım 430 aldı sınıftan 500tam puan alanda cıktı o çok çalışıyordu tabide lise pek gerekli bir şey değil fen lisesine giden arkadaşlarım bıktılar okuldan herkes ders çalışıyor çok sıkıcı diyorlar iyi bir kötü çevresi olmayan okula gitmeye çalış.

Başlamanı şimdiden tavsiye ederim 7 ay çok güzel bir zaman iyi bir puan alırsın, 11. sınıf olarak konuşuyorum depresyondan covid'den yeni çıkıp dünyadan birşey bilmediğimden LGS potansiyeli kaybetmiştim bence sizde olcağını düşünmüyorum, keşke LGS'ye çalışıp, hayatımı boşa harcamayıp daha iyi bir okulda olabilceğimi düşündüğüm için utanıyorum. (abimin geçmişte okuduğu özel lisedeyim şuan)
Şimdiden bol şans.

Şimdiden teşekkürler.
LGS'ye hazırlanmak için 7 ay, 6 aydan yani yarım seneden fazla bir süre. Bu süre zarfında kendine iyi bir çalışma planı oluşturursan, rahatlıkla üstesinden gelebilirsin. Önemli olan, süreci net ve odaklanmış bir zihinle yürütmek. Beyin sisi yaşamadan, belirlediğin plana sadık kalarak düzenli çalışmak ve sıkı çalışmak en önemli faktör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı