swordel
Femtopat
Daha fazla
Merhaba forumcular, ben bir LGS ogrencisiyim ve hedefimdeki lise sehrimin en iyi 3. lisesi. Bundan 2-3 ay once gayet her gun en az 4 saat calisiyordum fakat son 1 aydir kendimi kaybettim. Anlamsiz yerlerde aglamalar, eski halimi ozleme, matematigi rahat yapip Türkçede dogru yazilisi, aglayanlari kiskanma, yani bende asla beklenilmeyecek davranislar sergiliyorum. Kimseye icimi dokemiyorum cunku tek dedikleri şey "ders calıs calıs calıs!" eskiden bazi hobilerim vardi, fingerboard koleksiyonu yapardim, DVD toplardim ama artik hiçbiri yok cunku "ders disindaki her şey bostur!". Bugün birakacagim su dersleri oya basar gibi "teknik aksakliklar yuzunden." sorarsaniz normalde netlerim iyidir. Matematik falan ortalama 16/4-17/3 geliyor ama hem "cok yararli" dershane sağ olsun, sinavlardaki kotu sonuclar olsun. Cok uzuluyorum. O kadar kafayi bozdum ki gunes neden erken batiyor diye sinirlendim gecen gun. Bana bazi tavsiyeler verin, bana bir yontem soyle bu isten kurtulayim.
Merhaba, sınava az bir süre kaldı ama bende bir çalışmama isteksizliği var. Ne zaman çalışmak istesem masa başına oturuyorum fakat 10-15 dk sonra hemen kalkasım geliyor. Malum denemelerde artık ardı ardına gelmeye başladı. Kendimi kaybetmiş gibiyim. Nasıl motive olurum, her gün saatlerce çalışabilirim?
Merhaba, sınava az bir süre kaldı ama bende bir çalışmama isteksizliği var. Ne zaman çalışmak istesem masa başına oturuyorum fakat 10-15 dk sonra hemen kalkasım geliyor. Malum denemelerde artık ardı ardına gelmeye başladı. Kendimi kaybetmiş gibiyim. Nasıl motive olurum, her gün saatlerce çalışabilirim?
Son düzenleme: