LGS'ye çalışmak için çok mu geç?

Bugün bizim matematik hocası demişti 44 kaldı bu 44 günde neler yapılır diye yetişebilirsin ve geçersin düzenli olursan.
 
Kendini vererek çalış yaparsın 2022 de girdim bütün sene LoL oynadım 340 almıştım ben matematik hariç kalanları kolay okuduğunu anlayabiliyorsan yaparsın. Matematiğide biraz zorlasan kendini her türlü 380 falan alırsın.
 
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta olduğu gibi derslerde 70 60 falan notum matematikte çok az neredeyse hiçbir konuyu bilmiyorum günde kaç saat çalışırsam bu açığı nasıl kapatabilirim veya kapatabilir miyim?

Kanka ben de senin gibiydim hiç çalışmıyordum bir de korona zamanına denk gelmişti tüm gün PC oynuyordum son ay bir video karşıma çıktı cok etkilendim 1 ay boyunca Full çaliştım ve 430 puan yaptım çok kafana takma yetişmez diye çalışmamazlık yapma ne kadar çalışırsan puanın o kadar artar daha 50 gün var çalış halledersin.
 
Kanka sakin hocaların söylediğine inanma hiç zor değil bak LGS'ye girdiğim sene 3000 saat LoL oynadım liseye geçtim şu an 10.sinifim lisenin başlangıcından beri 4000 saat toplam oyun sürem var kitap açmadım şu an girsem 400 yaparım rahat çok kolay sınav hocalar abartıyor.
 
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta olduğu gibi derslerde 70 60 falan notum matematikte çok az neredeyse hiçbir konuyu bilmiyorum günde kaç saat çalışırsam bu açığı nasıl kapatabilirim veya kapatabilir miyim?

Çok fazla arkadaşım tüm yıl yatıp son 1 ay azıcık çalışıp 300-350 aldı. Ben de düzenli çalışıp 480 aldım 2022'de. Bence bu sınav çalışana hiç zor değil. Fakat gördüğüm üzere millet sınavın ciddiyetini anlamıyor ve pek çalışmıyor.
 
Puan söyleyip duran arkadaşlar önemli olan puan değil, sıralama. Zamanında 478 alıp 0.98 yüzdeliğe girmiştim, önceki sene 457 alan adam 7.58 yüzdeliğe girmiş. Bizim senemizde 400 almak başarıyken şu an bir önemi kalmadı o puanın.

@bal10cu Geçen sene 12.sınıfken o senenin sınavına bakmıştım, matematik adına konuşmam gerekirse aşırı basitti. Yaklaşık 15 dk'da bitirmiştim diye hatırlıyorum. Sözel de yine normaldi, bilgi ağırlıklıydı. Bilersen yaparsın, benim bilmediğim bir şey çıkmadığı için yine basit geldi açıkçası. Fende de hatırlayamadığım konular vardı, hatırladıklarımı rahatça çözebiliyordum. 44 gün kapasitene, hedefine ve disiplinine bağlı olarak gayet yeterli bir süre. Eğer hafiften kapasitenin yüksek olduğunu düşünüyorsan ve bilgi kapsamın geniş ise 44 gün yeter de artar senin için. Bizim dönemde 1 sayfada 1 soru varken şu an 1 sayfaya 4 soru koymuşlar, giderek zorluk seviyesi azalıyor sınavın. Şansına da önceki seneki kadar kolay sorular gelirse yapamayacağın bir şey kalmaz diye düşünüyorum düzgün çalışırsan.
 

Geri
Yukarı