Abim kendi LGS hikayemi anlatayım belki sana örnek olur,
covid olduğunda yanlış hatırlamıyorsam ben 7. Sınıftım ve o yıl hiç bir derse bak hiç bir canlı derse katılmadım, hatta o sene sınav olmamıştık hocalar not vermişti ve herkese 100 bana 70 ortalama vermişlerdi.
Sonrasında ben 8. Sınıfta dershaneye başladığımda - ve - yan yana gelince + olur'u dahi bilmiyordum, 6-7 ay Şubat Marta kadar sadece ödev yaptım (onu da cevap anahtarindan fln bakıyordum) ve lol oynadım denemelerim hatırladığım kadarıyla 300-350 geliyordu, sınava zannediyorum 2 ay kala benim bir tarafim tutuştu ve çalışmaya başladım ne kadar çalıştım detaylı hatırlamıyorum ancak çalıştım ve 2 ayda 300-330dan 450lere çektim sınavda da 480 küsür mü ne yapmıştım %1.5 civarı gelmişti hatırladığım kadarıyla demem o ki sen yeter ki çalış ve LGS'yi gözünde büyütme, şuan yks'ye hazırlanıyorum ve okulum gerçekten benim hayatımdaki iyikilerimden biri.
(Bu anlattıklarımdan sakın az çalışırsam oluru çıkartma ben deneme dışında paragraf çözmemiştim sınavda 18 mi 19 mu ne gelmişti, sen belki 2-3 tane çözersin ancak 19 yaparsın başkası hiç çözmeden yapar.)