LGS'ye nasıl çalışmalıyım?

Hocam geçmiş olsun o zaman hepsi öyle ise Anadolu öneririm bende.

Kaç puan almıştın ki sen?

Meslek liselerinde duyduğum kadarıyla haftanın 4 günü seçtiğin bölüm 1 günü de diğer dersler oluyor.

Evet öyle oluyor ek olarak meslek dersleride alıyorsunuz. Üniversite okuyup işsiz kalmaktansa meslek lisesi okuyup meslek sahibi olmak daha iyidir.

İzmir'de böyle bir okul var meslek lisesiyle ilgili, içini dolaşmıştım güzel gibiydi ayrıca kantini çok ucuz, üstelik yüzde 7 ile falan almış bir okul. Ancak böyle bir okul tercih edilebilir mi bilemiyorum açıkçası. Neredeyse herşey ücretsiz ve 100 burslu bir okul. Tartışılır bence. (Nedim Uysal Mesleki ve Tekniki Anadolu Lisesi)

Meslek liselerinde duyduğum kadarıyla haftanın 4 günü seçtiğin bölüm 1 günü de diğer dersler oluyor.

Hocam her sene meslek dersine ek saat geliyor derslerin azalıyor universite kazanman biraz daha zor meslekte ama meslek cidden gitme Anadolu oku güzel bir universite oku tabii bu sırada okumak için okuma kendini farklı dallardada yetiştir. Ve öğretilenleri unutma.

İal(İzmir Atatürk lisesi) İzmir'in en büyük Anadolu lisesi ama berbat durumda. Oraya giden tanıdıklarım hep pişman oldu eskisi gibi değil artık devlet okulları.
Bende orayı hedefliyordum ama olmadı ama tabiii ortalamanın üstünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…