LGS'ye ne zaman çalışılmaya başlanır?

Anladım. İyi lisede saçma tipler olur mu?

Hangi lise olduğuna bağlı, aldığı puana ve yüzdelik dilime, olduğu yere bağlı değişir bunlar. Ben cağaloğlu Anadolu lisesi'nde okuyorum, puanı 492. çevremde bu tarz tiplerden çok fazla yok.

Hangi lise olduğuna bağlı, aldığı puana ve yüzdelik dilime, olduğu yere bağlı değişir bunlar. Ben cağaloğlu Anadolu lisesi'nde okuyorum, yüzdeliği 0.3. çevremde bu tarz tiplerden çok fazla yok.
İstediğim okul 438 istiyor. Benim şu anki Ortaokulumda aşırı çok var.

İstediğim okul 438 istiyor. Benim şu anki ortaokulumda aşırı çok var.

O okulda okuyan biriyle konuşman daha iyi olur. Çevrendeki fen lisesini istiyorsun sanırım. İllaki çevrende biri vardır orada okuyan, yoksa da Instagram üzerinde de iletişime geçebilirsin.

Hem okul hem LGS beni çok zorlayacak. Okulun son aylarında LGS için 2 ay rapor alabilir miyim?
Ben son 5 hafta kala hastaneye gittim ve vermediler. Ancak velimle okula gittiğimde izin aldırdım ama 5 haftalık devamsızlığın sadece 4-5 günü karneye geçti.

Matematiğe asıl. Fen zaten zorda olsa birazcık çalışan illaki 16 net üstü yapıyorsun. He Bi de her gün paragraf ve Türkçe unutma. Ara dersler zaten kendiliğinden oluyor.
Kanka 2. Dönem başında bile başlarsan çok yüksek netlere çıkarsın ama diyorsan ben şimdi baslayacam falan acayip iyi netler yaparsın şuan bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…