LGS'ye ne zaman çalışılmaya başlanır?

Tam olarak zıttı demeyelim de kazanım kavrama sadece konuyu bilip bilmediğinizi ölçen kısa ve görece kolay sorular, yeni nesil ise paragraf içeren konuyu daha karmaşık şekilde soran bir soru türü diyebiliriz.
5.sınıf bursluluğuna hiç çalışmayıp 401 alan biri, LGS'ye okul açıldığında başlarsa 430 alabilir mi?

Tahmin et demiyorum da onda da yeni nesil sorular vardı diye kendimi avutuyorum. Ailem kitap alalım, kursa yazdıralım diyor.

Sorun da bu ya; kendini avutmak yerine seni tanıyan, bilen insanlarla konuşmalısın bu konuyu. Ben burada sana ne desem boş, internette seni hiç tanımayan biri elinde hiçbir sonuç olmadan sana tavsiye veremez ki. Bunu diyen kişi ne kadar başarılı veya tecrübeli olursa olsun yine de seni tanıyan kişilerle konuşmak çok daha iyi olacaktır.

Sorun da bu ya; kendini avutmak yerine seni tanıyan, bilen insanlarla konuşmalısın bu konuyu. Ben burada sana ne desem boş, internette seni hiç tanımayan biri elinde hiçbir sonuç olmadan sana tavsiye veremez ki. Bunu diyen kişi ne kadar başarılı veya tecrübeli olursa olsun yine de seni tanıyan kişilerle konuşmak çok daha iyi olacaktır.
Anladım. İyi lisede saçma tipler olur mu?

Matematiğe asıl. Fen zaten zorda olsa birazcık çalışan illaki 16 net üstü yapıyorsun. He Bi de her gün paragraf ve Türkçe unutma. Ara dersler zaten kendiliğinden oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı