LGS'ye şimdiden çalışmaya başlanırsa başarılır mı?

Norcw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an kendim 300 puan alıyorum. Ben 400-430'a cıkarmak istiyorum. Şimdiden çalışmaya başlasam cıkar mıyım?

Bu sene LGS'ye girmiş biri olarak yazıyorum.
Daha önünde 5 ay var. Eğer dediğin gibi hiç oyun oynamayıp Full ders çalışırsan 400 değil 450 bile alırsın. Eğer dershaneye gidiyorsan, günde 1-2 saat yeter. Eğer gitmiyorsan okuldan sonra 3 saat gibi bir süre çalışmak yeterli. Aynı zamanda günlük konu tekrarı yap. Yapamadığın yerleri hocalara sor. Benim de başıma geldiği için söylüyorum, eğer bir konuyu anlamadıysan ve hocalara sormaktan çekiniyorsan kendin araştırma yapıp cevabı bul. Direkt yeni nesil sorulardan başlama. Konuyu iyice öğrenip yeni nesillere başla. Dersleri derste dinlemende çok önemli. Şahsen ben 2 haftada bir 2-3 saat çalışarak 400 puan aldım ve istediğim yere girdim. Olay sende bitiyor kısaca. Zaten hedefi olan adam bunu başarmak için uğraşır. Kafana bir şey takılıyorsa sorabilirsin. Kolay gelsin🙂

Gayet kolay bir şekilde başarırsın üniversite sınavı değil bu gayet basit öncelikle şu katsayısı düşük derslerini fullemeye bak sonra kat sayısı yüksek derslerden eksiğin varsa hallet, planlı programlı çalış bol bol paragraf çöz ve çalışmayı asla erteleme bir de günlük tekrarlarını aksatma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı