Olabilir. Ama unutma uzun süreli değil, verimli çalışmak önemli.Arkadaşlar şu an kendim 300 puan alıyorum. Ben 400-430'a cıkarmak istiyorum. Şimdiden çalışmaya başlasam cıkar mıyım?
Olabilir. Ama unutma uzun süreli değil, verimli çalışmak önemli.
Olabilir olabilir. Kendinede vakit ayırmayı unutma full ders abanırken. Yoksa durum vahim. Herşey boşa gider.15 tatilden itibaren başlamayı planlıyorum
Çıkabilirsin sıkı çalışırsanArkadaşlar şu an kendim 300 puan alıyorum. Ben 400-430'a cıkarmak istiyorum. Şimdiden çalışmaya başlasam cıkar mıyım?
söylemiyorlar ama son ay çalışsan bile kazanırsın kardeşim. Ama 13 yaşında biraz parlak zeka olabilmen lazım.Arkadaşlar şu an kendim 300 puan alıyorum. Ben 400-430'a cıkarmak istiyorum. Şimdiden çalışmaya başlasam cıkar mıyım?
Geç kalırsın hocam. 15 tatilde 1. dönemden bütün eksiklerini tamamla derim.15 tatilden itibaren başlamayı planlıyorum
Yetişir mi diye soruyorsun dediğine bak dostum. 2 hafta boş oturabileceksen zor gibi eli yüzü düzgün bir puan alman.15 tatilden itibaren başlamayı planlıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.