LHR'siz 3060 ile 3060 Ti kartı takaslamak mantıklı mı?

Aberforth.

Hectopat
Elimde 3 ay kullanılmış LHR'siz TR garantili Gigabyte Gaming OC RTX 3060 mevcut. Bir arkadaş Amazon Jp'den alınma 15 günlük ASUS Dual 3060 Ti ile takaslamak istiyor. Sizce mantıklı mı? Benim de 3060'ı satma amacım 3060 Ti almaktı, direkt ayağıma kadar gelmiş oldu.

Elimde 3 ay kullanılmış LHR'siz TR garantili Gigabyte Gaming OC RTX 3060 mevcut. Bir arkadaş Amazon Jp'den alınma 15 günlük ASUS Dual 3060 Ti ile takaslamak istiyor. Sizce mantıklı mı? Benim de 3060'ı satma amacım 3060 Ti almaktı, direkt ayağıma kadar gelmiş oldu.
Sizin işiniz görülüyor ancak bunun yerine ikinci el satıp bu dediğiniz kartı TR garantili alabilirsiniz. Bence gereksiz.

Alınır.
Garantisine göre farkını öde.
Onunki garantisiz seninki garantili.
Bir de niye takas istiyor onu anlamadım şüphelendim neden üst modelle alt modeli takas yapıyor?
Madencilikten ötürü. LHR olmayan 3060'ın ederi 3060 Ti'dan fazla veya eşit birkaç değişken daha işin içine girecek.
Hocam birazda konumumdan dolayı maks 12.5k teklif geldi. Bu paraya da tr Garantili 3060ti bulamadım şahsen.
Hocam kart boşa duracağına kazım yapsa ? 1-2 aya hem piyasayı gözlemlersiniz hem de üstüne ekleyecek dolar bazında birikiminiz olur. Bari TR garantili olan bir 3060 Ti olsaydı.

Madencilikten ötürü. LHR olmayan 3060'ın ederi 3060 Ti'dan fazla veya eşit birkaç değişken daha işin içine girecek.

Hocam kart boşa duracağına kazım yapsa ? 1-2 aya hem piyasayı gözlemlersiniz hem de üstüne ekleyecek dolar bazında birikiminiz olur. Bari TR garantili olan bir 3060 Ti olsaydı.
Hocam kazım yaptım fakat gelirler çok iyi değil fatura fazla kartı eskitmek istemedim şahsen. Bu arada 3060ti LHR 45mh felan veriyor zaten arkadaşın isteme sebebi tr garantisi olması muhtemelen. 5 mh için sanmıyorum takaslayacagini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı