Lian Li Galahad 240 alınır mı?

Adamın kasası iyi hava alıyordur. Ortam soğuktur. Galahad bunan kat kat daha iyi ayrıca. Bu videodaki soğutucunun pompası ve fanları sıkıntılı.

Bundan daha iyi bir soğutucuya sahipse sıkıntı yok.

ML240L V2 ses sorunları olan bir soğutucu. Sorması ayıptır, stres testi (AIDA64/Prime95) yapmış mı bu arkadaş? Hayır.

Termal performans sadece soğutucu ile anlaşılmaz, kasa, termal macun, işlemcinin GHz ve voltaj değerleri, hatta ortam sıcaklığı bile etkiliyor.

Kutunun içinden çıkan kendi termal macunuyla test yapıyor bir de ben onu deniyorum sıvı soğutma oyunlarda kaç dereceyi görür.

Kutunun içinden çıkan kendi termal macunuyla test yapıyor bir de ben onu deniyorum sıvı soğutma oyunlarda kaç dereceyi görür?

Çok takıyorsun sanırım, bana birilerini hatırlatıyorsun yine bu forumdan.

OC yapsan bile 60-65 derecelerde seyredecektir. Belki 70, o da OC'nin hakkını versen.

Kasan iyi hava alıyorsa ve macun taze ise 65'i geçmez otomatikte.
hocam bu attığım sıvı soğutma 57 derecelerde takılıyor sürekli ya bu lian li stabil olarak kaç derece de çalışır oyunlarda

Konuyu biraz hortlatıyorum ama hala satın almadıysan Lian Li yerine Arctic Freezer II 240'ı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…