Lian Li Galahad 240 vs 360

Elimdeki soğutucu ile işlemci 75 ile 80 derecede geziniyor nasıl devam edeyim elimdeki Ryzen 7 5800X nuctua tamam iyi ama bendeki işlemciyi soğutamıyor geride kalıyor bazen kasanın kapağını çıkarıyorum peki Ryzen 7 5800X hangisi soğutur boş yere masraf yapmayın demişsiniz nuctuayı geçin.

Oyunlarda 75-80 derece görmeniz biraz garip geldi bana. Kasanız nedir? SE-207 + 5800X + Lancool II Mesh ile oyunlarda 65 derece üstüne çıkmıyorum.

Kasanın ön panelini çıkartıp öyle test edebilir misin? Eğer sıcaklıklar düşerse kasa kaynaklı bir ısınma sorunu yaşıyorsundur.

Dediğinizi önceden yaptım sadece 2 derece düştü nuctua kullanmadan önce SilverStone PF240 vardı böyle durum yoktu garantisi bitmişti PF240 arızalandı elimde kaldı Lian Li galahad araştırdım herkes iyi diyor bende sorayım dedim.

İlginç bir durum. NH-D15 benim elimde bulunan SE-207'den daha iyi bir ürün çünkü. Büyük ihtimal yaşadığın sorunun sebebi hava soğutmaların önü kapalı kasalarda pek verimli çalışamamasından ötürü. Sıvı soğutma taktığında böyle bir sorun olmaması da buna işaret.

Galahad 240 çok sağlam soğutucudur ancak 360'lık modeliyle arasındaki fiyat farkı az oluyor bayağı. 360'lığı almak daha mantıklı. Hele aciliyeti yoksa Gaming Gecesi takip edip 1200 liraya Galahad 360 alabilirsin.

Zaten yarın bekliyorum Gaming gecesini.

Zaten yarın bekliyorum Gaming gecesini.
Umarım gelir o halde. Eğer gelmezse ve aciliyetin varsa Arctic Liquid Freezer II 280 veya 360 alabilirsin. 280'liği 1070 TL, 360'lığı 1300 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…