Lian Li Galahad II Lite 360mm alınır mı?

• Konuyu başlatan Laren
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.370
Alınabilir fiyatına göre rakipsiz, performansı hakkında pek veri yok ancak kurulum için önerilen galiba kasanın aşağı kısmına kurulması.

Techpowerup verileri.

Techpowerup verileri.
Veriler çok güzel görünüyor sanırım alacağım.

Ben de bunu araştırıyorum ama Lite ile Lite performance arasındaki farkları tam anlayamadım. Bilen varsa aydınlatsın. Sanırım 2 ayrı ürünü var 360mm fanlı olan model için. Aynı şekilde 240mm olan için de 2 ayrı ürünü var sanıyorum.

Ben de bunu araştırıyorum ama Lite ile Lite performance arasındaki farkları tam anlayamadım. Bilen varsa aydınlatsın. Sanırım 2 ayrı ürünü var 360mm fanlı olan model için. Aynı şekilde 240mm olan için de 2 ayrı ürünü var sanıyorum.
Hocam ikisi arasındaki tek fark fanların yapısı ve performansı RGB sevmiyorsan Performance alabilirsin.Fan yapısı ve dönüş hızı farkı var sadece onun dışında radyatör yapısı ve pompa tamamen aynı.Ben aldığımda bilemeden almışım biraz araştırınca fark ettim.

Hocam ikisi arasındaki tek fark fanların yapısı ve performansı RGB sevmiyorsan Performance alabilirsin.Fan yapısı ve dönüş hızı farkı var sadece onun dışında radyatör yapısı ve pompa tamamen aynı.Ben aldığımda bilemeden almışım biraz araştırınca fark ettim.
Ben de biraz araştırdım. Bulduğum sonuçlar: Performance modelinde fan ortasındaki pinde daha farklı bir teknoloji kullanıyor ve bu 5 db. civarında daha sessiz bir kullanım sunuyor. Dediğiniz gibi Performance modelinde fanlarda RGB yok ama pompada var. Hava akışı ve hava basıncı tam rgb olan modelde daha fazla olmasına rağmen bu performance modeli tam rgb modelinden daha verimli gibi görünüyor. Performance modelinin fan çapı tam rgb olan modelden 4mm daha fazla. En fazla dönüş hızı her iki modelin fanlarında da aynı ama bu pin farklılığından dolayı aynı koşullarda performance modeli daha hızlı ve kolay dönüyor olmalı, çünkü pin yapısı buna uygun. Farkında olmadan çok güzel bir ürün almışsınız :D Fiyatı çok yükselmiş şu son 2 ayda, bu fiyatlara alamam (Kendimi yolunacak kazmışım gibi hissederim) ama fiyatı düşerse ben de almayı düşünüyorum bunu. İncelediğim ve incelemeyi düşündüğüm modeller bunlar:

PCCooler DC360 Pro ARGB Display : Boşta: Yükte: 1440p-oyunda:
105 dolar - TR'de yok!
Bu model gayet iyiymiş.

Lian Li Galahad II Lite 360 Performance : Boşta: 36.79 Yükte: 83.79 1440p-oyunda: 50.65
105 dolar - 5.500 TL
En az elektrik yakan (?)... Ses seviyesi düşük.

Thermalright Frozen Warframe PRO 360 : Boşta: 36.99 Yükte: 84.87 1440p-oyunda: 50.95
80 dolar - 5.000 TL
Lcd ekranlı...

Thermalright Aqua Elite 360 "V6" : Boşta: - Yükte: 85.49 1440p-oyunda: 51.1
52 dolar - TR'de henüz yok.
Listedeki en sessiz soğutucu...
Fiyat performans oranı en iyi olanı...

Thermalright Aqua Elite 360 "V3" : Boşta: 37.69 Yükte: 86.79 1440p-oyunda: 53.16
55 dolar - 3.360 TL (idefix)
Sessiz değil ama rahatsız edici de değil (En fazla 64.5 db.)

----

Deepcool LS720-SE 360 : Boşta: - Yükte: - 1440p-oyunda: -
TR'de yok. Henüz inceleyemedim.
Fısıltı kadar sessizmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı