Lian Li galahad II Trinity ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

Murat5561k

Megapat
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Lian Li Galahad II Trinity sıvı soğutma satın aldım. ARGB bağlantısı olduğunu düşündüğüm bir kablo boşta kaldı ki zaten fanların aydınlatması çalışmıyor. ARGB bağlantısını sağlamak için ne yapmalıyım? Ben kasa ve işlemci soğutucunun ARGB bağlantısını anakarta yapıyordum.

image.jpg

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutma kutusundan şuna benzer bir kablo çıkmadı mı? Zira böyle bir kablo lazım anakarta takabilmen için.

Eki Görüntüle 1957833
Hayır böyle bir kablo çıkmadı. O kadar pişmanım ki Lian Li aldığıma şu an. Kasayı da Lian Li almıştım ve öndeki fanları anakartın ARGB bağlantısına taktığımda fanlar yanıp sönmeye başlıyor. Yarın hepsini iade etmeye çalışacağım. İnşallah iade ederim ve bir daha asla Lian Li markasından bir şey satın almam.

Sendeki kablonun türü jst diye geçiyor ve anakartlardaki 3pin portuna da uymuyor. Sanırım Çin'de bu jst daha yaygın kullanıldığından genelde Çin'den gelen ARGB ürün ve kontrolcüler jst girişli oluyor. Lian Li gibi bilindik markanın kutu içine dönüştürücü kablo da koyması gerekirdi. Kasandaki problem için de YouTube videolarına bir bak illa ki birkaç video bulursun çözüm için.

Sendeki kablonun türü jst diye geçiyor ve anakartlardaki 3pin portuna da uymuyor. Sanırım Çin'de bu jst daha yaygın kullanıldığından genelde Çin'den gelen ARGB ürün ve kontrolcüler jst girişli oluyor. Lian Li gibi bilindik markanın kutu içine dönüştürücü kablo da koyması gerekirdi. Kasandaki problem için de YouTube videolarına bir bak illaki birkaç video bulursun çözüm için.

Kasa fanlarının problemini de araştırdım fakat bir çözüm bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı