Lian Li lancool 205 mesh kasama uygun bir sıvı soğutucu arıyorum. çok kararsız kaldım bütçem 3-3.5k arası hocam yardımcı olabilirseniz sevinirim. sistemim de aşağı da belirttiğim gibi.
Intel i5-12400F altı çekirdek 2.50 GHz işlemci.
Gigabyte H610M h DDR4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX anakart.
Hocam, sıvı soğutmayı görsellik için mi istiyorsunuz yoksa performans için mi? Performans için istiyorsanız 500-600 liralık kule tipi kaliteli soğutucular dahi yeterli gelir. Ama derseniz ki görsellik istiyorum, o zaman öneri yapacağım ona göre.
Hocam, sıvı soğutmayı görsellik için mi istiyorsunuz yoksa performans için mi? Performans için istiyorsanız 500-600 liralık kule tipi kaliteli soğutucular dahi yeterli gelir. Ama derseniz ki görsellik istiyorum, o zaman öneri yapacağım ona göre.
Hocam kasam çok sade duruyor biraz görsellikte istiyorum ama soğutma olarak en iyisi hangisi olursa razıyım bu kasayı siz de kullandığınız için dikkatimi çekti.
Hocam kasam çok sade duruyor biraz görsellik de istiyorum ama soğutma olarak en iyisi hangisi olursa razıyım bu kasayı siz de kullandığınız için dikkatimi çekti.
DeepCool GAMMAXX L240 A-RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Peki geri kalan parayla sistemime ne gibi ekstralar yapabilirim bu parayı harcamak zorundayım o yüzden sürekli böyle rahatsız ediyorum sizi kusuruma bakmayın.
Peki geri kalan parayla sistemime ne gibi ekstralar yapabilirim bu parayı harcamak zorundayım o yüzden sürekli böyle rahatsız ediyorum sizi kusuruma bakmayın.
İleride 2. bir M.2 SSD almak istediğinizde 2. bir M.2 slotunuz olmadığından anakart tarafında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Anakart yükseltilebilir belki. Bunun dışında sistem güzel zaten, pek de ellemeye gerek yok. Dersen ki SATA SSD alırım, o zaman eksik yok yine sistemde.
İleride 2. bir M.2 SSD almak istediğinizde 2. bir M.2 slotunuz olmadığından anakart tarafında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Anakart yükseltilebilir belki. Bunun dışında sistem güzel zaten, pek de ellemeye gerek yok. Dersen ki SATA SSD alırım, o zaman eksik yok yine sistemde.