nAzzyisback
Megapat
Satıcı sitesinde LGA 1700 uyumluluğu olduğu belirtilmiş. Kasanızın de üste 240mm sıvı soğutma desteği var zaten. Uyumlu.
Satıcı sitesinde LGA 1700 uyumluluğu olduğu belirtilmiş. Kasanızın de üste 240mm sıvı soğutma desteği var zaten. Uyumlu.
Üste sığmaz, öne sığar. Performans bakımından en iyi 280mm sıvı soğutmalardan bir tanesi bu model. Ama öne sıvı soğutma takmak biraz estetikliği bozabilir, bu sebeple ilk başta önermedim.Hocam bu ürüne ne dersiniz yeni gördüm ama kasam ile uyumlu mu bayağı öneriyorlar.
Üste sığmaz, öne sığar. Performans bakımından en iyi 280mm sıvı soğutmalardan bir tanesi bu model. Ama öne sıvı soğutma takmak biraz estetikliği bozabilir, bu sebeple ilk başta önermedim.
Benim önerdiğimi almanız daha iyi olur bence. Çünkü Liquid Freezer 280 kalın bir soğutucu olduğu için ekran kartıyla ucu ucuna kalabilir.Sizce öneriniz nedir peki bunu bilgisayarcıya taktıracağım için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.