Lian Li Lancool 216 alınır mı?

agei

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, şu an Corsair Spec Delta RGB kasasına sahibim ve pek memnun değilim. Değiştirerek uzun yıllar üzmeyecek görece üst düzey bir kasa almak istiyorum. Bütçem esnek ancak ne kadar az olursa tabii ki o kadar iyi. Lian Li Lancool 216 Siyah ARGB E-ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası şu anda bu modeli almayı düşünüyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce uzun yıllar kullanmak için güncel fiyatıyla alınabilir bir kasa mı? Değilse ne alabilirim?(tek şart üst tarafta 360mm radyatör desteği olması.)
@BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H. (kasa tierlistden dolayı etiket attım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim)

Son düzenleme:
Merhaba, şu an Corsair Spec Delta RGB kasasına sahibim ve pek memnun değilim. Değiştirerek uzun yıllar üzmeyecek görece üst düzey bir kasa almak istiyorum. Bütçem esnek ancak ne kadar az olursa tabii ki o kadar iyi. Lian Li Lancool 216 Siyah ARGB E-ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası şu anda bu modeli almayı düşünüyorum ve sizin yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce uzun yıllar kullanmak için güncel fiyatıyla alınabilir bir kasa mı? Değilse ne alabilirim?(tek şart 360mm radyatör desteği olması.)
@BerkayZ87 @The Man From E.A.R.T.H. (kasa tierlistden dolayı etiket attım yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim)

Bende şahsen Lian Li kasa almayı planlıyorum özellikle en iyi kasası Lian Li Lancool 3 olan modeli fakat çok pahalı. Ben çok inceleme izledim 216 olan modelde alınabilir. Hava akışı top tier olan bir kasa. Ayrıca kasayı aldıktan sonra mümkünse sıvı soğutmayı üst tarafa takın. Kasanın altına da ekstra fan koymayın hiçbir şey değiştirmiyor sıcaklık konusunda. 1 egzoz fan, 2 veya 3 fan önde yeterli bu kasa modeli için. Dediğim gibi sıvı soğutmaları her zaman kasanın üstüne takın

Bende şahsen Lian Li kasa almayı planlıyorum özellikle en iyi kasası Lian Li Lancool 3 olan modeli fakat çok pahalı. Ben çok inceleme izledim 216 olan modelde alınabilir. Hava akışı top tier olan bir kasa. Ayrıca kasayı aldıktan sonra mümkünse sıvı soğutmayı üst tarafa takın. Kasanın altına da ekstra fan koymayın hiçbir şey değiştirmiyor sıcaklık konusunda. 1 egzoz fan, 2 veya 3 fan önde yeterli bu kasa modeli için. Dediğim gibi sıvı soğutmaları her zaman kasanın üstüne takın.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Evet sıvı soğutmayı üst tarafa takacağım zaten öyle düşünüyordum ama yazmayı unutmuşum üst tarafta 360mm desteği diye.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Evet sıvı soğutmayı üst tarafa takacağım zaten öyle düşünüyordum ama yazmayı unutmuşum üst tarafta 360mm desteği diye.

Bütçenize uygun ise bu kasayı alabilirsiniz. Ben şahsen Lian Li Lancool 3 modeli alacağım sebebi camları menteşeli. Artık kasa camlarını vida ile söküp takmaktan gına geldi. Bir de lancool 3 de önde 3 tane 140mm fan var. Dediğim gibi bu modelde en iyi sıralarda hava akışı olarak. Fanları da kasaya özgü sanırım. Yani kasadaki fanların aynısından satılmıyor. Ayrıca yanılmıyorsam bu kasada toz filtresi yok sadece PSU için var geçen bende konu açtım kasa önerisi için forumdan birisi filtre olmadığı için kolay tozlanıyor dedi. Fanların hava akımı gayet iyi fakat maksimumda gürültülü 50-55dB kadar çıkıyormuş. Eğer kasayı alırsanız fan eklemeyin gerek yok tüm test videolarını izledim hiçbir şey değiştirmiyor soğutma olarak. Eğer amacınız performans ise yani görsel olarak değil ise Lian Li en iyi seçenek. Bu NZXT'nin h Flow serisi gibi akvaryum kasaların performansı iyi değil ne kadar fan eklesenizde bir Lian Li kadar hava sirkülasyonu sağlamıyor.

Ha bir de bende Lian Li Lancool 3 alacağım için İncehesap platformundaki Gaming gecesini bekledim bugün fakat benim alacağım modeli koymamışlar. Fakat 216 modelin beyazı vardı hem de gayet iyi fiyattaydı 4500 lira civarındaydı. Tereddüt ettim alıp almamakla çünkü lancool 3 6-6.5k arası fakat beyaz olduğu için almak istemedim siyah olsaydı alırdım muhtemelen 4500 lira iyi fiyattı. Bu modeli alacaksanız bu cumaya kadar bekleyin belki tekrar ucuz fiyattan koyarlar. Bende lancool 3 için bekliyorum.

Bütçenize uygun ise bu kasayı alabilirsiniz. Ben şahsen Lian Li Lancool 3 modeli alacağım sebebi camları menteşeli. Artık kasa camlarını vida ile söküp takmaktan gına geldi. Bir de lancool 3 de önde 3 tane 140mm fan var. Dediğim gibi bu modelde en iyi sıralarda hava akışı olarak. Fanları da kasaya özgü sanırım. Yani kasadaki fanların aynısından satılmıyor. Ayrıca yanılmıyorsam bu kasada toz filtresi yok sadece PSU için var geçen bende konu açtım kasa önerisi için forumdan birisi filtre olmadığı için kolay tozlanıyor dedi. Fanların hava akımı gayet iyi fakat maksimumda gürültülü 50-55dB kadar çıkıyormuş. Eğer kasayı alırsanız fan eklemeyin gerek yok tüm test videolarını izledim hiçbir şey değiştirmiyor soğutma olarak. Eğer amacınız performans ise yani görsel olarak değil ise Lian Li en iyi seçenek. Bu NZXT'nin h Flow serisi gibi akvaryum kasaların performansı iyi değil ne kadar fan eklesenizde bir Lian Li kadar hava sirkülasyonu sağlamıyor.

Hocam lancool 3 çok çok iyi kasaymış gerçekten şimdiden hayırlı olsun. Muhtemelen bende yakın zamanda lancool 216 alıp dediğiniz gibi yapacağım. Sadece üste 360mm radyatör takarım (şu anda 240mm var).

Hocam lancool 3 çok çok iyi kasaymış gerçekten şimdiden hayırlı olsun. Muhtemelen bende yakın zamanda lancool 216 alıp dediğiniz gibi yapacağım. Sadece üste 360mm radyatör takarım (şu anda 240mm var).
Sağolun sizede hayırlı olsun. Dediğim gibi amacınız performans ise yani en iyi hava sirkülasyonu ve soğutma ise lian li bu bütçede alınabilecek en iyi marka. Bunun üstü olan çoğu marka modele baktım çok fark yok aralarında 1 veya 2 derece ama fiyat farkı korkunç.

Sağ olun size de hayırlı olsun. Dediğim gibi amacınız performans ise yani en iyi hava sirkülasyonu ve soğutma ise Lian Li bu bütçede alınabilecek en iyi marka. Bunun üstü olan çoğu marka modele baktım çok fark yok aralarında 1 veya 2 derece ama fiyat farkı korkunç.

Hocam lancool 3 gerçekten çok iyimiş ona mı yönelsem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Onu almaya karar verirsem daha fazla beklemem gerekecek ama.

Hocam lancool 3 gerçekten çok iyimiş ona mı yönelsem diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz? Onu almaya karar verirsem daha fazla beklemem gerekecek ama.

Aralarında estetik hariç çok az fark var. Hatta 216 modelinin soğutma performansı daha iyi. 216 modeli ile lancool 3 arasında 2 derece fark var. 216'nın fanları 2 tane ama daha büyük yani daha iyi hava akışı sağlıyor. Bence cuma gününe kadar bekleyin bende bekleyeceğim. İncehesap Gaming gecesinde iki kasadan birini görüseniz alın hemen.

Ben biraz işin estetiğinde olduğum için lancool 3 almak istiyorum sizin için soğutma ve hava akışı önemli ise 216 alın geçin. Attığım fotoğrafı inceleyin isterseniz piyasadaki en pahalı en sağlam modellerden bile üstte Lian Li.

Dosya Ekleri

• S40831-02151206.jpg
    S40831-02151206.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 313
Aralarında estetik hariç çok az fark var. Hatta 216 modelinin soğutma performansı daha iyi. 216 modeli ile lancool 3 arasında 2 derece fark var. 216'nın fanları 2 tane ama daha büyük yani daha iyi hava akışı sağlıyor. Bence cuma gününe kadar bekleyin bende bekleyeceğim. İncehesap Gaming gecesinde iki kasadan birini görüseniz alın hemen.

Ben biraz işin estetiğinde olduğum için lancool 3 almak istiyorum sizin için soğutma ve hava akışı önemli ise 216 alın geçin. Attığım fotoğrafı inceleyin isterseniz piyasadaki en pahalı en sağlam modellerden bile üstte Lian Li.

Dediğiniz gibi yapacağım hocam belli bir süre bekleyip ikisinden birinin siyah versiyonunu indirimde görürsem hemen kapacağım. Onun dışında lancool 216 gerçekten iyimiş ama sanırım ekran kartı sıcaklıklarında CPU kadar iyi değildi.

Dediğiniz gibi yapacağım hocam belli bir süre bekleyip ikisinden birinin siyah versiyonunu indirimde görürsem hemen kapacağım. Onun dışında lancool 216 gerçekten iyimiş ama sanırım ekran kartı sıcaklıklarında CPU kadar iyi değildi.
1-2 derece arası sıcaklıkların hiçbir önemi yok. Kasa fanlarının parçalar üzerinde de direkt bir etkisi yok dolaylı olarak var. Kasanın ve fanların en önemli görevi sirkülasyonu devam ettirmek ve lian li bunu çok iyi beceriyor. Bugün beyaz olanı vardı lian li 216 umarım bu cumada siyah lian li lancool 3 ü koyarlar bende kaparım hemen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı