Lian Li LANCOOL II - W white alınır mı?

Kasanın E-ATX olduğunu hatırlatmada fayda var, kasa önü mesh olmadığı için tavsiyem mesh olan kasalara bakın.

Ben 2 haftadır kullanıyorum, kesinlike hava akışı kötü değil. Bir mesh kasa gibi hava akışı beklememek lazım zaten. İşlemci sıcaklığım 3 derece kadar arttı, tam yükte ise değişiklik olmadı. Mesh kasadan geçtim bu arada. Sadece eski kasamın fanlarını kullanmıyorum, ama bu da en fazla 2-3 derece fark yaratacaktır. Ayrıca ekran kartımın sıcaklığında ciddi bir düşüş var, sanırım altındaki hava ızgaralarından ötürü. Yükte 7-8 dereceye kadar bir düşüş oldu. Yakın zamanda inceleme yapacağım ama en azından 1 ay geçmesini bekliyorum.

Ben 2 haftadır kullanıyorum, kesinlike hava akışı kötü değil. Bir mesh kasa gibi hava akışı beklememek lazım zaten. İşlemci sıcaklığım 3 derece kadar arttı, tam yükte ise değişiklik olmadı. Mesh kasadan geçtim bu arada. Sadece eski kasamın fanlarını kullanmıyorum, ama bu da en fazla 2-3 derece fark yaratacaktır. Ayrıca ekran kartımın sıcaklığında ciddi bir düşüş var, sanırım altındaki hava ızgaralarından ötürü. Yükte 7-8 dereceye kadar bir düşüş oldu. Yakın zamanda inceleme yapacağım ama en azından 1 ay geçmesini bekliyorum.
Mesh bir kasaya göre kötü hava akışı yoksa kötü kasa değil. Önceki kasanız nedir bu arada?

Mesh bir kasaya göre kötü hava akışı yoksa kötü kasa değil. Önceki kasanız nedir bu arada?
Ranker Cygnus, kesinlikle güzel hava alıyordu ama fanlar şimdiki kadar kaliteli değildi. Egzoz olarak XF-12025 kullanıyorum 3 adet, bunları eski kasamda da denedim. 2 derece düşüş yaşatmıştı sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı