Lian Li O11 dynamic EVO kasaya hangi fanlar takılmalı?

Arthurocuk

Centipat
Daha fazla  
Lian Li O11 dynamic EVO kasa alacağım fakat fansız geliyor ve hangi fanları takacağım konusunda çok kararsız kaldım. Sistemde 360mm sıvı soğutma olacak ve fanlarında 120mm olmasını istiyorum. Hangi fanları takmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçem 10.000 TL ye kadar var
O zaman Lian Li'nin fanlarından diz Normal O11 kullanıyorum ben Unifan V2 setlerden dizdim komple. Infinityler de güzel. AL fanlar da güzel.
tamamdır çok teşekkür ederim tavsiye için

Hocam egzoz fansız sıcaklık nasıl olur etkiler mi olması daha iyi değil mi?
XL modelini sırf bu yüzden almak mantıklı mı?
Benim kasada toplamda 9 tane fan var. 3 altta ve 3 yanda direkt içeri üflüyor. Üstte 360mm Sıvı Soğutma takılı havayı dışarı atıyor. 1 egzoz fan böyle 5-10 derece fark ettirmez taş çatlasa 1 derece olur/olmaz bile. Estetik olarak daha güzel XL tabii ama fiyat farkı fazldır ve değmez şahsen. O11 Dynamic EVO modelini beğeniyorum ama isteğe göre ön cam çıkarılıp Mesh panel takabiliyorsun satılıyor. Yani kasaya toplam 13 fan takabiliyorsun. Hatta USB portlarını aşağı almışlar istersen öne istersen sol tarafa falan takabiliyorsun modüler yapmışlar.
O11 alacak bütçe varsa biraz daha ekleyip O11 D-EVO en mantıklı tercih. Sonra bana dua edersin

Son düzenleme:

Hocam egzoz fan çok önemli değilse düz modelini almak daha mantıklı değil mi F/P açısından? Gözle görülebilir tek fark egzoz fan diye not ettim ben açıkçası. Mesh panel takmak değil de 2 camı da çıkarıp kullansam ne gibi sonuçlar doğurur? 3'ü arasında seçim yapacak olsanız hangisini tercih edersiniz F/P olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…