Lian Li Strimer ve Lian Li fan ürünleri tek ARGB ile bağlanabilir mi?

Tabii, yardımcı olmaya çalışır.

13tane Lian Li fanım var.
Galad2 LCD 360.
CPU GPU 24pin strimer.
Bunların bağlantısı için aklım karıştı.
İki farkli comtroller farklı biri galad kutusuyla gelen biri üçlü fan seti ile gelen. Hangsşni kullnarak tim fanları bağlayabiliriz?
Bir de stirmerden gelen kontrolcu 24pin ve GPU'yu için uygun CPU strimer için ayrı komtorlcu mu lazım?

tabii, yardımcı olmaya çalışırım
Üstat sen de mi bilmiyorsun:(

Son düzenleme:
13tane Lian Li fanım var.
Galad2 LCD 360.
CPU GPU 24pin strimer.
Bunların bağlantısı için aklım karıştı.
İki farkli comtroller farklı biri galad kutusuyla gelen biri üçlü fan seti ile gelen. Hangsşni kullnarak tim fanları bağlayabiliriz?
Bir de stirmerden gelen kontrolcu 24pin ve GPU'yu için uygun CPU strimer için ayrı komtorlcu mu lazım?

Üstat sen de mi bilmiyorsun:(
Hocam bildiğim akdarıyla kontrolcüler USB 2.0 portu üzerinden ana karta bağlanıyor. Bağlandığında da Lian Li'mnin kendi yazılımı üzerinden RGB'leri kontrol edebiliyorsunuz. Kontrolcülerin biri rgb ürün setiniz için yeterliyse sorun olmaz. Yeterli değilse ana kartta zaten 2 yada 3 adet USB 2.0 girişi olur. İki kontrolcüyü de kullanabilirsiniz. Ayrıca USB 2.0 çoğaltıcılar da mevcut. Onlarla da gerkeli port sayısına ulaşıp yine bağlayabilirsiniz.

ben bu fanları bahsedildiği gibi 1 3 lü lcd set ve 4 tekli olarak aldım fakat 3 lü set ile teklileri birbirine bağlayamadım. 4 lü tekler ana kart ile çalışıyor. ilk kez bu ürünü kullanıyorum. benim gördüğüm kadarıyla lian li nin kendi fanları için tasarladığı kabloya ihtiyaç var fakat onu da hiç bir yerden bulamadım. (en azından tr de yok çin de yollamıyor.) bir şeyleri yanlış mı yaptım emin olamadığımdan sizden yardım rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.

ben bu fanları bahsedildiği gibi 1 3 lü lcd set ve 4 tekli olarak aldım fakat 3 lü set ile teklileri birbirine bağlayamadım. 4 lü tekler ana kart ile çalışıyor. ilk kez bu ürünü kullanıyorum. benim gördüğüm kadarıyla lian li nin kendi fanları için tasarladığı kabloya ihtiyaç var fakat onu da hiç bir yerden bulamadım. (en azından tr de yok çin de yollamıyor.) bir şeyleri yanlış mı yaptım emin olamadığımdan sizden yardım rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.
üçlü olanların içinden kontrolcü çıkması lazım. kontrolcü sayesinde 7 adet argb kablosunu, anakarttaki 1 adet argb çıkışına bağlayacaksınız. kontrolcü çıkmadı mı? eğer çıkmadıysa ayrıyetten kontrolcü almanız lazım ki 7 tane argb girişini 1 tane çıkışta toplayabilin

3lü setten kontrolcü çıktı fakat kendine has 8pin dedikleri aparat ile uyumlu. o kablodan da 1 tane var. eski versiyonlarında fazladan giriş varmış fakat yenisi sadece kendi soketini destekliyor. piyasa da kablo tek satılmıyor araştırdığım kadarıyla.

3lü setten kontrolcü çıktı fakat kendine has 8pin dedikleri aparat ile uyumlu. o kablodan da 1 tane var. eski versiyonlarında fazladan giriş varmış fakat yenisi sadece kendi soketini destekliyor. piyasa da kablo tek satılmıyor araştırdığım kadarıyla.
Hocam 4 tane tekli aldığınız fanlar da TL serisi mi yoksa SL olan normal RGB li fanlardan mı? SL ve TL iki ayrı seri olduğu için sadece kendi kontrolcüleriyle bağlantıyı destekliyor.

ilginiz için çok teşekkür ederim ürünleri kullandığım için iade edemem. akıl karı oldu. bir yerde kullanılacağı yazıyordu o yoruma güvenerek aldım. tekliler ana kart ile eşgüdümlü çalışıyor yapacak bir şey yok dönüştürücü kablo temin edene kadar bu şekilde kullanacağım artık. tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı