Lian Li, Türkiye`ye mi geliyor?

fryzen

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2017
Mesajlar
5.888
Makaleler
24
Çözümler
3
Orta-üst segment kasalarıyla bilinen Lian Li`nin ürünleri İncehesap`ta listelenmiş, aralarında çok yeni çıkan ürünler de var. Sizce Lian Li Türkiye`ye mi geliyor? Ürünlerini tercih etmeyi düşünüyor musunuz? Sizce piyasada tutulur mu?
 
Yurt dışından getirtmeyi planladığım AIO seçeneklerinin arasında Lian Li Galahad 360mm'de vardı. Gelirse çok güzel olur lakin çok kaliteli bir marka.
 
Umarım geliyordur. O11 Dynamic XL aldım yakın zamanda bir arkadaşım sayesinde. Geldi kasa çoktan, işlemci ve fanları da alıp montajlayayım bir inceleme yapacağım. :)

Direkt Amazon'dan veya Newegg'den falan alsanız acayip fiyatlar çıkıyor bu arada. İncehesap da ucuz satmayacaktır tabii ki.
 
Lian Li, genel olarak iyi yönde tanınan bir marka aslında eski alüminyum kasalarından dolayı. Bence şu şekilde olur kasalarında:
- 205 serisi tutulur çünkü NZXT`nin benzer modellerinden çok daha ucuz ve genişletme seçenekleri zengin, fiyatı nedeniyle Invader müşterilerini bile kendisine çekebilir.
- 215`in de fiyatı uygun ve özellikleri iyi, 200mm fan klasmanında Thermaltake`den başka rakibi yok Türkiye`de. O da tutulur.
- Lancool II Mesh`in tutulması fiyatına bağlı, RGB modeli 1300-1400TL civarında olursa P500A varken almazlar ancak 1000-1100TL bandında TD500 yerine tercih edilir.
- PC-011 Dynamic modeli fiyatına bağlı olarak tutulabilir ancak 6 adet fan ile gelen Warcry varken işi zor. Üstüne Metallicgear modellerinin gelebileceği konuşuluyor, Neo Qube iyice gömer bunu.
- Dynamic XL modelinin tutulması çok zor, fena kasa değil aslında ancak Türkiye için çok niş bir segmentte bulunuyor.
- ITX modeller direkt ölü olur gibi, ekran kartları TDP değerlerinden dolayı çok büyüdü.
 
Arkadaşlar modeller giriş yapmış, piyasaya çok hakim olmasam da (205 Black ve White modellleri hariç) fiyatların makul olduğunu söyleyebilirim.
 
Arkadaşlar modeller giriş yapmış, piyasaya çok hakim olmasam da (205 Black ve White modellleri hariç) fiyatların makul olduğunu söyleyebilirim.
ben de gördüm fakat fiyatları direk dolar olarak endexlemişler mesela 20 dk önce kur 7.82 civarındaydı, şimdi 8 oldu anında 10 tl zam yapıldı, bence doların stabil olmasını beklemek daha da iyi şu an.

bu arada lian li lancool 2 mesh kdv dahil fiyatı: 169,92 USD , MSRP 89.99 USD ne kadar uygun olduğu tartışmaya açık :(
 

Yeni konular

Geri
Yukarı