djoguzhan55
Megapat
Daha fazla
Üçlü paketten kontrolcü çıkıyor ama tekli paketlerde yok. Kontrolcüyü de Türkiye'de bulmak zulüm gibi. Yurt dışından sipariş verip beklemeyi göze alırsanız AliExpress'te Lian Li'nin resmi mağazası var diye biliyorum.
Fan modelleri TL olduğu sürece takabiliyor olman lazım. Ben de bunu birkaç gün sonra deneyip göreceğimAnladım hocam peki 2 set 1 tekli alsam o aldığım 1 tekliyi 3lüdeki kontrolcüye takabilir miyim?
Fan modelleri TL olduğu sürece takabiliyor olman lazım. Ben de bunu birkaç gün sonra deneyip göreceğim
Şuraya göz atabilirsin.
UNI HUB – TL Series Controller - LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases
UNI HUB - TL Series Controller The controller that can control UNI FAN TL & TL LCD in size of 120 / 140 at regular or reverse with L-Connect 3 in one go. TWO FANS, ONE CONTROLLER UNI FAN TL and TL LCD share the same controller, enabling the connection of up to 16 TLlian-li.com
Tamamdır hocam, unutursam bir dürtersiniz.bilgilendirirseniz müteşekkir olurum hocam size.
naptınız hocam ?Tamamdır hocam, unutursam bir dürtersiniz.
Gecikme için kusura bakmayın. Araya işlerim girdiği için toplama sürecim uzadı. Hala ihtiyacınız var mı bu cevaba bilemiyorum ama söylediğiniz durumda sorun yaşanmıyor. Kasa altına 3 TL-LCD Reverse, yanına 3 TL-LCD Reverse, egzoz olarak da 1 TL-LCD taktım. Tamamı için tek kontrolcü yeterli oluyor. Zaten 3-3-1 olduğu için toplamda 3 kablo olacak. Kontrolcüde de 4 giriş var. Ancak daha önce de konuştuğumuz gibi, kontrolcü sadece üçlü paketlerden çıkıyor, buna dikkat etmelisiniz.naptınız hocam ?
Merhaba hocam bu işlerde yeniyim ve bir high-end sistem topladım. Şuanlık H9 Flow kasa aldım bu konuda dediğim gibi yeniyim ve daha kutularıni bile detaylı açıp incelemedim tum bileşenlerin toplanmasını bekliyorum. Şuan elimde kasadan çıkacak 4 rgbsiz nzxt stok fan var. Kasada 120mm×10 luk fan slotu var. Şu durumda sıvı soğutmayı da düşününce 3 fan daha taksam iyi olur gibi düşünüyorum ve lian li nin bahsettiğiniz modelini almayı planlıyorum. Bu kontrolcu tam olarak ne işe yarıyor sadece rgb kontrolu icin mi yoksa rpm hızlarını ayarlama konusunda da bu kontrolcü mü kullanılıyor ve ek olarak 4 stok fan 3 bu lian li fanı ve msi sıvı soğutma kullandığım senaryoda bu işleri nasıl hallederim yardımcı olabilir misin? Eğer beraber benzer rpmlerde çalıştırmak için çok ekstra efor sarf edeceksem stok fanlardan kurtulup 7 adet de alabilirim. Ek olarak 7li Lian Li kullandığım senaryoda 1 adet 3 lü, 4 adet tekli alsam tek kontrolcü yeterli olur mu?Gecikme için kusura bakmayın. Araya işlerim girdiği için toplama sürecim uzadı. Hala ihtiyacınız var mı bu cevaba bilemiyorum ama söylediğiniz durumda sorun yaşanmıyor. Kasa altına 3 TL-LCD Reverse, yanına 3 TL-LCD Reverse, egzoz olarak da 1 TL-LCD taktım. Tamamı için tek kontrolcü yeterli oluyor. Zaten 3-3-1 olduğu için toplamda 3 kablo olacak. Kontrolcüde de 4 giriş var. Ancak daha önce de konuştuğumuz gibi, kontrolcü sadece üçlü paketlerden çıkıyor, buna dikkat etmelisiniz.
Merhaba hocam bu işlerde yeniyim ve bir high-end sistem topladım. Şuanlık H9 Flow kasa aldım bu konuda dediğim gibi yeniyim ve daha kutularıni bile detaylı açıp incelemedim tum bileşenlerin toplanmasını bekliyorum. Şuan elimde kasadan çıkacak 4 rgbsiz nzxt stok fan var. Kasada 120mm×10 luk fan slotu var. Şu durumda sıvı soğutmayı da düşününce 3 fan daha taksam iyi olur gibi düşünüyorum ve lian li nin bahsettiğiniz modelini almayı planlıyorum. Bu kontrolcu tam olarak ne işe yarıyor sadece rgb kontrolu icin mi yoksa rpm hızlarını ayarlama konusunda da bu kontrolcü mü kullanılıyor ve ek olarak 4 stok fan 3 bu lian li fanı ve msi sıvı soğutma kullandığım senaryoda bu işleri nasıl hallederim yardımcı olabilir misin? Eğer beraber benzer rpmlerde çalıştırmak için çok ekstra efor sarf edeceksem stok fanlardan kurtulup 7 adet de alabilirim. Ek olarak 7li Lian Li kullandığım senaryoda 1 adet 3 lü, 4 adet tekli alsam tek kontrolcü yeterli olur mu?