LianLi Kasaya Unifan Takmak

melandre

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıdaki görseldeki gibi lian li o11 dynamic evo kasaya 1 tane arkada, 3 tane altta ve 3 tane yanda olmak üzere toplamda 7 tane Lian Li Uni Fan SL İnfinity fan eklemek istiyorum.
Bu fanlar 3lü olarak ve tekli olarak satılıyor.

Sorularım şunlar:
-Tekli olanlardan 7 tane mi almam gerek yoksa 2 tane üçlü 1 tane tekli almam gerek? Tekli olanlardan 7 tane alınca fiyat daha uygun oluyor.
-Hepsini tekli almak ile üçlü almanın avantajı ve dezavantajı nedir? Bağlantı, kablolama v.s nasıl oluyor?

1703882334745.png

Tekli ve üçlü olan fanlar şunlar :

-Tekli: Lian Li Uni Fan SL-Infinity White 120 mm ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
-Üçlü: https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-3x120-mm-3-lu-argb-pwm-fiyati,399957393.html

Aşağıdaki görseldeki gibi Lian Li O11 dynamic EVO kasaya 1 tane arkada, 3 tane altta ve 3 tane yanda olmak üzere toplamda 7 tane Lian Li uni fan SL Infinity fan eklemek istiyorum.
Bu fanlar 3'lü olarak ve tekli olarak satılıyor.

Sorularım şunlar:
-Tekli olanlardan 7 tane mi almam gerek yoksa 2 tane üçlü 1 tane tekli almam gerek? Tekli olanlardan 7 tane alınca fiyat daha uygun oluyor.
-Hepsini tekli almak ile üçlü almanın avantajı ve dezavantajı nedir? Bağlantı, kablolama vs nasıl oluyor?

Eki Görüntüle 2068366

Tekli ve üçlü olan fanlar şunlar:

-Tekli: Lian Li Uni Fan SL-Infinity White 120 mm ARGB Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
-Üçlü: https://www.akakce.com/kasa-fani/en...-3x120-mm-3-lu-argb-pwm-fiyati,399957393.html

3'lunun icinden kontrolcu cikiyor. 1 kutu uclu digerlerini tekli alabilirsiniz tekli daha uygunsa. Mantigi cok basit 3 tane fani lego gibi birlestirip monte ediyorsunuz. 3 fan bir kablo ile kutudan cikan kontrolcuye baglaniyor.

3'lunun icinden kontrolcu cikiyor. 1 kutu uclu digerlerini tekli alabilirsiniz tekli daha uygunsa. Mantigi cok basit 3 tane fani lego gibi birlestirip monte ediyorsunuz. 3 fan bir kablo ile kutudan cikan kontrolcuye baglaniyor.
Hocam peki kontrolcü sadece rgb kontrolü mü sağlıyor? Eğer sadece rgb kontrolü sağlıyorsa 7 tane tekli alıp birleştirip taksam rgbleri yazılımdan kontrol edebilir miyim? Eğer böyleyse hepsini tekli alayım.

Ama kontrolcü şartsa 2 tanesini 3'lü alacağım

Hocam peki kontrolcü sadece RGB kontrolü mü sağlıyor? Eğer sadece RGB kontrolü sağlıyorsa 7 tane tekli alıp birleştirip taksam RGB'leri yazılımdan kontrol edebilir miyim? Eğer böyleyse hepsini tekli alayım.

Ama kontrolcü şartsa 2 tanesini 3'lü alacağım.

Kontrolcu mecburi. Kontrolcü hem fan hızlarını hem RGB'yi kontrol ediyor.

Kontrolcu mecburi. Kontrolcü hem fan hızlarını hem RGB'yi kontrol ediyor.

Bu arada fanlarınızı V2 almayı unutmayın. Yukarıdaki görseldeki gibi kenarları gri olanlar v1. tamamen beyaz olacak.

Bir tane 3'lü geri kalanı tekli alabilirsiniz. Ben 2 tane aldım belki kontrolcü yetmez diye ama zaten birbiri ile iletişimde oldukları için 1 tane kontrolcü yeterli geliyor. 10 tane (3 üst 3 yan 3 alt 1 tane de arka olmak üzere) fan olmasına rağmen yetiyor öyle söyleyeyim :)
Bir tane 3'lü 4 tane de tekli siparişini verdim şimdi hocam. Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı