Liberty 4 Pro vs Galaxy Buds 3

BVK

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Kardeşimde Samsung S22 cihazı var ve şu an AKG kablolu kulaklık kullanıyor ve TWS bir kulaklık almak istiyor. Bütçe maksimum 5.000TL'ye kadar, bu fiyat bandında Liberty 4 Pro ve Galaxy Buds 3 arasında. Daha öncesinde iPhone kullanıcısıydı ve hep AirPods Pro ve Pro 2 modellerini kullandı. Bu sebeple slikonlu-silikonsuz aslında fark etmez. Bu bütçede alınabilecek kulaklık önerilerini bekliyoruz.

Şimdiden herkese teşekkürler,

@Lancia Delta S4 hocam yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Silikonsuz kulaklıklar ANC ve ses kalitesi olarak berbat olur, bu bütçede en iyi seçenek Liberty 4 Pro şu an. Alınca ekolayzır yapması lazım, bu rehbere göre yapar:

Silikonsuz kulaklıklar ANC ve ses kalitesi olarak berbat olur, bu bütçede en iyi seçenek Liberty 4 Pro şu an. Alınca ekolayzır yapması lazım, bu rehbere göre yapar:
Silikonsuz kulaklıkların ses kalitesi berbat değil. Sadece kulağı vakumlamadığı için yüksek ses deneyimi sunmuyor. ANC için bir şey diyemem herkesin beklentisini karşılamayabilir.

Herkes silikonlu kullanmak zorunda değil. Benim gibi vakumdan dolayı acı çekenler de var. Ayrıca silikonsuz daha sağlıklı. Buds3 en iyi silikonsuz alternatiflerden biridir. Ses kalitesi çok iyi.

Silikonsuz kulaklıkların ses kalitesi berbat değil. Sadece kulağı vakumlamadığı için yüksek ses deneyimi sunmuyor. ANC için bir şey diyemem herkesin beklentisini karşılamayabilir.

Herkes silikonlu kullanmak zorunda değil. Benim gibi vakumdan dolayı acı çekenler de var. Ayrıca silikonsuz daha sağlıklı. Buds3 en iyi silikonsuz alternatiflerden biridir. Ses kalitesi çok iyi.

Bas hissedebiliyor musun? Dediğin gibi kulağında tıkaç etkisi oluşturamıyor ki sesleri doğru iletebilsin. Silikonlu Buds 3 Pro ile frekans tepki eğrisini karşılaştırırsan anlaşılıyor zaten.

graph.png

graph-1.png

Eğrinin sol tarafı bas frekansını gösterir, Buds 3'te nasıl kafasını aşağıya doğru eğdiğini görebilirsin.
Berbat dememin sebebi fiyatındaki silikonlu muadillerinin çok altında performans göstermesi, eğer sorun yaratmıyorsa silikonsuz kulaklık önermiyorum.

Konfor konusuna katılıyorum, silikonsuzlar daha konforlu oluyor ama konfor uğruna feda ettiğin şeyleri iyi değerlendirmek lazım.

Son düzenleme:
Bas hissedebiliyor musun? Dediğin gibi kulağında tıkaç etkisi oluşturamıyor ki sesleri doğru iletebilsin. Silikonlu Buds 3 Pro ile frekans tepki eğrisini karşılaştırırsan anlaşılıyor zaten.

Eki Görüntüle 2372636

Eki Görüntüle 2372637

Eğrinin sol tarafı bas frekansını gösterir, Buds 3'te nasıl kafasını aşağıya doğru eğdiğini görebilirsin.
Berbat dememin sebebi fiyatındaki silikonlu muadillerinin çok altında performans göstermesi, eğer sorun yaratmıyorsa silikonsuz kulaklık önermiyorum.

Konfor konusuna katılıyorum, silikonsuzlar daha konforlu oluyor ama konfor uğruna feda ettiğin şeyleri iyi değerlendirmek lazım.
Evet ses kalitesi önemli ama kullanırken işkence çekiyorsam kulaklık kullanmamın bir anlamı kalmıyor. Buds3 basları silikonlu muadilleri kadar iyi vermeyebilir dediğim gibi kulağı vakumlamıyor. Ama kulaklığı elinle bastırınca silikonlu kadar yüksek ses ve bas veriyor bundan emin olabilirsin. Benim kulaklarım hassas, bunu uzun süre kullanırken bile rahatsız olabiliyorum.

Liberty 4 Pro siparişini dün verdim ve bugün teslim aldım. Cidden çok şık bir kulaklık. Daha ekolayzer ayarı yapmaya fırsatım olmadı ancak şu anki hali ile bile ideal bence. Daha önceleri zaten rehbere hakimdim @Lancia Delta S4 hocam, teşekkürler cevaplarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı