Samsung Buds 3 Pro vs Liberty 4

Samsung cihazlarla inanılmaz çalışıyor buds 3 pro.

Samsung kullanıyorsan Samsung al ben aktif olarak Liberty 4 NC modeli kullanıyorum çok iyi sadece aşırı yüksek takıntın varsa sıkıntı çıkarabilir bir de Buds 3 Pro çok ergonomik değil her kulağa uymayabilir.

@M3 E46 GTR hocam etiket icin kusura bakmayın bakindigima gore bu konularda bayağı bilgilisiniz. Sizce Buds 3 Pro alınırdı mi? Internette bayağı olumsuz yoruma rastladim.

Bu fiyata alabileceğin en iyi modeldir. Olumsuz olarak ne yorumu yapmışlar merak ettim. Ekosistem yaptığın zaman birkaç hoş özelliği de oluyor. Aldıktan sonra istersen güzel bir ekolayzır ile ses kalitesini hissedilir seviyede arttırabiliriz.

Bu fiyata alabileceğin en iyi modeldir. Olumsuz olarak ne yorumu yapmışlar merak ettim. Ekosistem yaptığın zaman birkaç hoş özelliği de oluyor. Aldıktan sonra istersen güzel bir ekolayzır ile ses kalitesini hissedilir seviyede arttırabiliriz.
çok güzel olur hocam 1 ay içinde alacağım aldığım zaman size haber etsem olurmu ekolaysız işini halledelim. Olumsuz olarak ses kalitesi kötü yerine huawei buds 6 falan alın yazmışlar bass yetersiz kalıyor demişler. Aslında şuan elimde Soundpeats Air 3 Pro var bana fazlasıyla yetiyor buds 3 pro alınca daha iyi olacağını ümit ediyorum.

Çok güzel olur hocam 1 ay içinde alacağım aldığım zaman size haber etsem olur mu ekolaysız işini halledelim. Olumsuz olarak ses kalitesi kötü yerine Huawei Buds 6 falan alın yazmışlar bass yetersiz kalıyor demişler. Aslında şu an elimde Soundpeats Air 3 Pro var bana fazlasıyla yetiyor Buds 3 Pro alınca daha iyi olacağını ümit ediyorum.

Benimle tanışmamış kimse o kulaklığın gerçek performansını bilmiyor hocam 😀.
Bana güvenin alın geldiği zaman ekolayzırı hallederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı